Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolja úgy sok ember,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja úgy sok ember, hogy aki érzelem nélkül szexel (de attól még képes az érzelmekre), az sajnálatraméltó?

Figyelt kérdés
Én nem tartom ezt olyan dolognak, hogy csak azzal csináljam, akibe szerelmes vagyok. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy fűvel-fával, sőt, megválogatom a partnert. De szerintem nem undorító, ha nem vagyunk szerelmesek...
2011. márc. 5. 20:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De miért szomorú? Voltam már szerelmes, tudom, hogy milyen érzés. Az a szomorú, ha épp nincs szükségem párkapcsolatra, vagy nem jön a szerelem, vagy az a szomorú, ha ebben az esetben nem feltétlenül élek cölibátusban?
2011. márc. 5. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
20:52-es vagyok. A hozzászólásomból láthatod, hogy egyetértek Veled. De! Azzal, hogy firtatod ezt a dolgot, az az érzésem támadt, mintha mégsem tartanád teljesen helyénvalónak, hogy szerelem nélkül is szexelsz... Mintha túlzottan fontos lenne, hogy a másik tábor mit gondol. Szeretnél a másik táborba tartozni? Nem kötözködöm, csak kérdezek. :)
2011. márc. 5. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

21:08as vagyok. Talán nekem azért szomorú mert nekem ennyire fontos a szerelem:D És nem csinálnám enélkül. Szóval őszintén szólva nem tudom, hogy Neked milyen érzés úgy, csak leírtam hogy én hogy látom.

De attol még hogy én nem csinálnám nem ítélem el vagy ilyesmi. Mindenki csinálja úgy, hogy neki jó legyen ez a lányeg:D Aki meg ezért leszól az nem tudja elfogadni hogy az ő véleményén kivül más is jó lehet, szóval ne törődj vele:)

2011. márc. 5. 21:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem kételkedek magamban. Nem megerősítést, vagy helyrerakást vártam, hanem csak kíváncsi vagyok a másik tábor véleményére. Aki elítéli a másikat azért, mert nem olyan, mint ő. Nem hiszem, hogy meghatott volna, ha csak olyanoktól kaptam volna választ, akik ítélkeznek, és szánalmasnak gondolják a másikat... :-)
2011. márc. 5. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!