Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolja úgy sok ember,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja úgy sok ember, hogy aki érzelem nélkül szexel (de attól még képes az érzelmekre), az sajnálatraméltó?

Figyelt kérdés
Én nem tartom ezt olyan dolognak, hogy csak azzal csináljam, akibe szerelmes vagyok. Ez persze korántsem azt jelenti, hogy fűvel-fával, sőt, megválogatom a partnert. De szerintem nem undorító, ha nem vagyunk szerelmesek...
2011. márc. 5. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az az undorító, ha valaki olyan dolgon ítélkezik, amit nem lát, nem befolyásol nála semmit. Két ember szexuális életét jobb esetben senki sem látja. Akkor mégis milyen alapon ítélkezik bárki a másik fölött?

Ez magánügy és én sem ítélem el azt,akinek van egy alkalmi partnere. Mi közöm hozzá?

Utálom azokat,akiknek minden vágya, hogy mások életébe beleszóljon és bírálja azt, bár ezeknek az embereknek többnyire saját magukkal van problémája.

2011. márc. 5. 20:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyetértek veled! Kíváncsi vagyok azok véleményére, akik szerelem nélkül senkivel nem fekszenek le...
2011. márc. 5. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Lényegében egyetértek az előzővel. Talán annyit tudnék hozzátenni, hogy ha csak azzal csinálod, akit szeretsz, akkor valami olyat adtál neki, amit másnak nem. Ám ez nem mindig ilyen egyszerű. Egy komoly kapcsolatot kialakítani beletelhet némi időbe, ha éppen nincs. Azok a fránya hormonok meg ösztönök pedig csak nem tudnak nyugodni.
2011. márc. 5. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

én szerelem nélkül lefekszek pasival, ha igényem van rá, másokat sem ítélek el ezért.

mikor szerelmes voltam, mindig nagyon ráfaragtan, elég fiatalon...sokat sírtam-ríttam miatta, h kihasználtak, és játszottak az érzéseimmel.

aztán szépen lassan kialakult bennem egy védőpáncél.

nem voltm évek óta szerelmes, a leghalványabb érzések sem alakulnak ki bennem.

élvezem a szexet, örülök, ha a partnerem is, de ennyi.

sztem nem szánalmas...az lenne a szánalmas, amit velem tettek anno, h azt hazudtál, szertnek, de csak 1 p*nci voltam számukra.

én mindig őszintén megmondom a partneremnek, h ebből nem lehet több. meg is értik, és ők is így állnak hozzá.

sztem így korrekt.

2011. márc. 5. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozom azok közé, akik szerelem nélkül nem szexelnek senkivel de azért, ha nem haragszol, válaszolok. :) A szex, ha tetszik, ha nem, biológiai szükséglet is. Ha arra várnánk, hogy jöjjön valaki, akibe beleszeretünk, hááát... igen ritka pillanat lenne, hogy szexre kerül a sor. Másrészt pedig: én azt látom/tapasztalom, hogy sokszor a szex után szeret bele valakibe az ember fia vagy lánya. :D
2011. márc. 5. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pl. én érzelem nélkül nem csinálom. Alapvetően lesz@rom, hogy ki kivel szexel, amíg nem velem. Azért ítélem el mégis azokat, akik elköteleződés nélkül szexelnek, mert ha esetleg összejönnék egy ilyennek, lefeküdnénk, akkor neki ez nem jelentene annyit, mint nekem, valószínűleg simán lelépne így is. Tehát igazából magamat féltem az ilyenektől. 24f
2011. márc. 5. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
hát én még nem szexszeltem, de szerintem csak olyannal fogok majd akit szeretek, de miattam aztán miért ne szexszelhetnének mások egymással, hiszen semmi bajuk nem lesz belőle...
2011. márc. 5. 20:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Persze, írhat az is, aki másképp gondolja, de van hozzáfűznivalója. :-) Csak annyiszor látom, hogy itt osztják az észt, úgyhogy kíváncsi vagyok a bővebb véleményükre, hogy mégis miért ennyire csőlátásúak (pl engem is oltottak le, hogy sajnálnak, meg ilyenek... :D).
2011. márc. 5. 20:57
 9/14 A kérdező kommentje:
24/f: Én arra gondolok, mikor tudatosan csak a szex a lényeg, más nem, és ezt persze mindketten tudják, és nem is akarnak többet, nem arra, mikor átvágják a másikat (lásd előtted lévő).
2011. márc. 5. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát, nem is tudom, hogy mi erre a megfelelő kifejezés... Nem sajnálatraméltó, de egy kicsit azért szomorú, mert szerintem a szex akkor az igazi, ha szerelmesek vagyunk a másikba. Azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy egészen más olyasvalakivel szexelni, akibe szerelmesek vagyunk, és olyannal akibe nem.

Szex szerelem nélkül simán lehet jó, de a legjobb szerelemmel, én így gondolom.

A spagetti is sajttal a tetején jó :D

2011. márc. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!