Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami ötlet, tanács?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet, tanács?

Figyelt kérdés

A barátomat kb másfél (de minimum 1 óráig) szoktam kielégíteni (kiverni neki, meg leszopni), mert elöbb soha nem élvez el... Nekem tényleg nagyon nagy örömet okoz ha kielégíthetem(!!!), de mire elélvez addiga úgy lezsibbad a kezem meg a szám hogy nem bírom mozgatni.. próbáltam már gyorsan is csinálni, úgy hogy még véletlen se lassítottam le, de úgy is 1 óra volt.. nemtudom, hogy ez normállis-e vagy nem de nekem ez nagyon fura.. (tudom, én lány vagyok de én még soha nem bírtam tovább fél óránál..lehet, hogy én élvezek el túl gyorsan és az övé a normállis idő..?!nem tudom..)

Szerintetek tudnék valamit tenni, hogy hamarabb elélvezzen, vagy ne is erölködjek???

előre is köszii! :)

17/L

2011. márc. 4. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy direkt visszatartja? Az mondjuk eleg bunkosag lenne tole, plane minden alkalommal.

Ha legkozelebb elfaradsz, mond neki, fejezze be maganak, legkozelebb tuti joban fog igyekezni.

2011. márc. 4. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tehet róla nekem is 2-2,5 óráig tart elmenni ez emberfüggő!Nem fog tudni előbb elmenni én is erőlködök néha hogy gyorsan befejezzem de egyszerűen nem megy!
2011. márc. 4. 23:42
 3/5 anonim válasza:
Ez kb. nálam is így van, sőt! Minél inkább azt akarom, hogy elmenjek, annál kevésbé érzem magam közel az orgazmushoz. Feszélyez, hogy ennyi ideig tart egy ilyen "szimpla" dolog, és ettől tart még tovább. Nem kell semmiképp sürgetni az ilyet, inkább minél több mindent bevetni a siker érdekében.
2011. márc. 5. 01:05
 4/5 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha SZERETKEZNÉTEK? akkor nem fájna a szád és a kezed. Némi sikosítóval még a hüvelyed sem.
2011. márc. 5. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
teher alatt nő a pálma, megedződsz majd.
2011. márc. 5. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!