Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyre jobban idegesít hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés
Pár hete nagyon el kezdett foglalkoztatni a gondololat hogy teljesen egyedül vagyok. Nagyon elegem van már belőle de nem igazán tudok mit tenni vele! Egyre rosszabb a kedvem, másokkal is sokkal türelmetlenebb vagyok. Vágyom arra hogy valaki átöleljen egy olyan fiúhoz aki megcsókol ha valami bajom van, és egy kis romantikára. Nem vagyok csúnya lány (mások szerint), nem vagyok plázap.icsa és nem vagyok buta sem, szóval elég sok mindenről lehet velem beszélgetni, úgyhogy tényleg nem értem hogy mi a baj. Mit lehetne a rosszkedv meg ez ellen az egész vágyakozás ellen tenni? Valaki volt már ilyen helyzetben? 17L
2011. márc. 4. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszeru a valasz meg nem talalkoztal velem
2011. márc. 4. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Am velem is detto ugyanez a helyzet, de komolyan. Egy pár héttel ezelőttig úgy voltam vele, hogy kell a fenének csaj, jó nekem így... Egy pár napja meg másra se nagyon tudok gondolni, mint a lányokra... Hát ilyen ez... Akit kinéztem magamnak, azt meg mindenki egy k*rvának tartja, úgyhogy enm hiszem h ő lenne az igazi :D

Szóval nálam is rosszkedv meg vágyakozás meg semmihez nincs kedvem csak itt ülni a gép előtt... nagyon izgalmas, mondhatom :D

19/F

2011. márc. 4. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
ugyanez nálam is:S de azért elég rossz, ma már a barátnőmnek is kicsit elege lett belőlem. de ez ellen nem tudok mit tenni és ez a baj:S
2011. márc. 4. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

hat egy ideje engem is idegesit a

hidd el nektek konyebb 15/F

2011. márc. 4. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
miért könnyebb nekünk?
2011. márc. 4. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert egy csaj ha jól néz ki akkor minden ujjára jut egy pasi, anélkül, hogy bármit is tenne érte. Nekünk meg küzdeni kell értetek, gondolom erre gondolt :P
2011. márc. 4. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
ezt én nem igazán így látom. A fiúk hangoztatják mindig hogy belső többet számít és attól hogy szép valaki nem biztos hogy minden pasi őt akarja.
2011. márc. 5. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, és? Ezzel most hova akarsz kilyukadni?
2011. márc. 5. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
hogy a csajoknak sem könnyebb. ha nyomul egy fiúra akkor az már olyan hogy "könnyen adja magát úgyhogy nem kell" típus vagy pedig k.rva
2011. márc. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!