Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom bevallotta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bevallotta, hogy hivatásossal veszítette el. Elmondta, hogy miért, megértettem. Lányok, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

22 éves, én vagyok az első kapcsolata, fél éve vagyunk együtt. Az az igazi rendes srác, aki nagyon ritka. Várt rám 4 hónapot, mert még szűz voltam és nem akartam elsietni. Nem rég tudta csak elmondani, nagyon szégyelli. Azt mondta, hogy nagyon el volt keseredve, mert nem jött be senkinek, nem kezdeményezett nála senki, és lelkileg a padlón volt.

Mivel tudom, hogy milyen, hisz látom rajta, tapasztalom, megértettem. Nem akartam ítélkezni, mert ki tudja, tényleg mi játszódott le benne. a "nem kellek senkinek se" érzésről sok rémtörténetet hallottam már.

21 évesen ment el ahhoz a nőhöz, azt mondja csak azért, hogy elveszítse. De mindig is ilyen kapcsolatra vágyott, mint a miénk. A lelkit is igényli nagyon.

Ezt még nem mondtam el senkinek, természetesen.

Érdekelne, hogy más nők erről mit gondolnak, mit mondanának.

Felesleges leszólni, tudom hogy ez elítélendő meg nagyon utolsó dolog,és mondta is hogy nagyon megalázó ez neki.

2011. márc. 4. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

nincs ebben semmi elítélendő. hidd el sok srác van így akikről nm is gondolnád, én ismerek párat..

a másik meg hogy ha szereted, megértitek egymást, minden stimmel akkor ne is foglalkozz a múlttal én ezt tanácsolom;)

2011. márc. 4. 17:04
 2/5 anonim válasza:
Semmi baj, és nyugodj meg tényleg sok fiú van így...olyanok is akikről tényleg nem gondolnánk, csak ő maguk sem merik bevallani, inkább híresztelik hány nővel voltak, a titkukat pedig csak azokkal osztják meg akik fontosak lesznek nekik :)
2011. márc. 4. 17:07
 3/5 anonim válasza:
én nem ítélem el őt, sőt, bátor dolog, hogy rögtön egy "profival" kezdett. Ha ez kellett az önbizalmához, akkor egészségére, szerintem biztos jót tett neki...
2011. márc. 4. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elítélendő. Miért lenne az? Szabad ember volt, senkit nem bántott meg vele, gondolom védekezett is, sem magában sem másokban nem okozott ezzel sem testi, sem lelki kárt (maximum ő szégyelli magát, de teljesen feleslegesen). Én akárhogy is gondolkozok, semmi elítélendőt nem találok ebben.
2011. márc. 4. 17:38
 5/5 anonim válasza:
Nekem eddig csupán egy kalandom volt kissé részegen. szóval mondhatnám fél szűz vagyok, de igazából nem izgat. 1 sajnos nem találtam még lányt aki megbecsülne mint embert, 2 nagy ívből szarom le hogy emiatt mit gondolnak rólam, 3 meg majd szeretkezek egy rendeset, ha megtalálom azt aki megérdemli. 22/f
2011. márc. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!