Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarja a férfiakat a lógó has szex közben? Mármint a nőé!
Fél éve szültem, a libidóm már teljesen helyreállt, mégis ritkán vagyunk együtt a pásommal, mert nagyon rosszul érzem magam az undorító hasam miatt.
Nem híztam meg, ugyanannyi vagyok mint terhesség előtt, de a hasam végigrepedezett és löttyedten lóg a bőr.
Pasik, ez nagyon zavaró, ugye?
Párom nyugtatgat, hogy őt nem zavarja, de egyszerűen nem tudom elképzelni.
Attól félek, hogy a végén az én gátlásaim miatt megy tönkre a szexuális életünk.
Azelőtt egyáltalán nem voltam gátlásos, felvettem mindenféle szexi rucit, fűzőt, harisnyát, bármit, de most a tükörbe is utálok belenézni... Szex közben is azon jár a agyam, hogy hogyan tartsam magam, hogyan forduljak, hogy ne látszódjon annyira :(
A legrosszabb, hogy ez így is marad, mert ugye kirepedt és ez már nem változik :S
Szerintem egyszerű testképzavarod van. Te csúnyának látod, mert minden nap ott van előtted, figyeled, nézed, és csak azon jár az agyad, hogy mennyire ronda. Felejtsed el, csinálj úgy mintha ott sem lenne, és egy idő után fel sem fog tűnni. És ha téged nem érdekel, akkor mást sem fog. Ahogy látom, a párodat sem zavarja. Ha szeretitek egymást, akkor nem egy ilyen dolog fog közétek állni, hidd el.
Drasztikus lépésként ott a plasztikai műtét, csak ugye az nem két forint...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!