Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon zavarja a férfiakat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavarja a férfiakat a lógó has szex közben? Mármint a nőé!

Figyelt kérdés

Fél éve szültem, a libidóm már teljesen helyreállt, mégis ritkán vagyunk együtt a pásommal, mert nagyon rosszul érzem magam az undorító hasam miatt.

Nem híztam meg, ugyanannyi vagyok mint terhesség előtt, de a hasam végigrepedezett és löttyedten lóg a bőr.

Pasik, ez nagyon zavaró, ugye?

Párom nyugtatgat, hogy őt nem zavarja, de egyszerűen nem tudom elképzelni.

Attól félek, hogy a végén az én gátlásaim miatt megy tönkre a szexuális életünk.

Azelőtt egyáltalán nem voltam gátlásos, felvettem mindenféle szexi rucit, fűzőt, harisnyát, bármit, de most a tükörbe is utálok belenézni... Szex közben is azon jár a agyam, hogy hogyan tartsam magam, hogyan forduljak, hogy ne látszódjon annyira :(

A legrosszabb, hogy ez így is marad, mert ugye kirepedt és ez már nem változik :S

2009. febr. 17. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nő vagyok, de leírom a véleményem...

Szerintem, ha van férjed, és van gyereked akkor nem szabad hogy gátlásos legyél, mert a férjed ugyan úgy szeret mint azelőtt! Különben már régen másfelé kacsingatott volna, vagy csak simán nem kívánná a szexet veled! Szóval szerintem teljes mértékben nyugodj meg, nem fogja zavarni! Ha meg ennyire zavar, mond el neki és beszéljétek meg! Hátha oldani tudja a gátlásaidat! De szerintem 100% hogy nem zavarja és te is nyugodtan felejtsd csak el és élvezzétek együtt a szex örömeit! :)

2009. febr. 17. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de aranyos vagy!

Dehogy zavarja, ha szeret! Ha egy kicsit másképp nézel is ki, mint szülés előtt, hogy zavarná! A közös gyereketeket hordtad ott - ugye? Ne beszélj így magadról, hogy "az undorító hasam". Miért lenne neki undorító? Csak manökeneket lehet szeretni azt hiszitek?

-48 éves ffi-

2009. febr. 17. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha a párod teste változna meg ( baleset pl.), te kevésbé kívánnád? Szerinted a jó alakoddal együtt elmúlt az is, ami miatt beléd szeretett? Szerinted ha választania kellene a jó alakodra szavazna, vagy a gyerekére ?
2009. febr. 17. 22:54
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
vagy ha tényleg ennyire nagyon zavar beszéljetek esetleg plasztikáról...
2009. febr. 17. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit is normális családos férfit ez egyáltalán nem érdekli, nemhogy zavarná. A TI gyereketeket szülted meg, végig látta milyen átváltozáson mentél át és akkor most mikor megvan a kisember hátat fordítana neked? Ezt Te sem gondolod komolyan, legfőképp, hogy mondja is mit érez.
2009. febr. 17. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is: a hasad gyógyulni fog. Nem lesz tökéletes, de a hibák egyre kisebbek lesznek rajta.

Másodszor: ha a hátadra fekszel, szépen kilapul - hason nem látszik semmi - ha meg négykézláb vagy, nem olyan szögben van, hogy lássa. Úgyhogy mi a problémád? Vegyél fel valami lenge ruhát, bugyi nélkül, ha nem szeretnéd mutogatni.

De engem nem zavarna. És a párod sem zavarja - különben nem így viselkedne.

Magaddal próbáld ezeket megbeszélni. Ne tedd tönkre a saját életedet. És a övét se.

2009. febr. 18. 00:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, máris jobban érzem magam egy picit :)

Persze a baba fontosabb mint a pocakom, ez nem kérdés, csak annyira bánt a dolog.

Férjem azt mondja, hogy nem zavarja, sőt állítása szerint tetszik nei, dehát tudom, hogy ezt csak kedvességből mondja. Egyébként elég nehéz vele erről beszélni, nem a szavak embere.

Ő 30 kilót szedett fel az esküvőnk óta, de engem egyáltalán nem zavar :)

Hasplasztikán gondolkoztam, de az meg iszonyatos nagy heget csinál. Talán még csúnyább is, mint a pocak.

Azt hiszem ezt nekem kell valahogy magamban lerendeznem :S

2009. febr. 18. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan,nem hiszem,hogy csak kedvességből mondaná...Engemet például egyáltalán nem zavarna,és valószínűsítem,hogy ő is őszintén gondolja ezt. :)

20/F

2009. febr. 18. 12:25
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Micsoda?! A férjed 30 kilót hízott az esküvőtök óta (és mindenki látja, milyen kövér, ezt elrejteni sem lehet) - Te meg amiatt aggodalmaskodsz, hogy a hasad egy picit megváltozott (és ezt nem is látja mindenki!)

ÉS Neked ott a jogos indok, hogy szültél egy közös gyermeket! Ő mit tud felhozni mentségére? :)

Ugyan már!!!! Még szép, hogy nem szól egy szót sem a megváltozott alakod miatt! Azt mondod, Téged sem zavar, hogy elhízott őt sem, hogy Neked ilyen lett a hasad. Hát akkor miért nem szeretitek egymást úgy, ahogy vagytok, és érzitek jól magatokat az ágyban is?

Nem Neked kell gondolkozni hasplasztikán, maximum a férjednek fogyókúrán 30 kiló súlyfelesleg azért az meredek.

Ne legyenek gátlásaid. És viselj továbbra is olyan merész ruhákat, amilyeneket korábban. Legfeljebb haspólót ne, ha nem akarsz.

2009. febr. 18. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Próbálok belebújni egy férfi személyébe... :)

Ha a párom kihordta a gyermekünket, szenvedett vele, boldog család lettünk, van egy édes kis poronty, akit kivihetek majd focizni, vagy segíthetek neki felépíteni a Barbie-házat... Nézhetem, ahogy a nő, akit szeretek, hogyan gondoskodik róla, teszi tisztába, hogyan idegeskedik, mikor az istenért se hallgat el a baba... Szerinted ezek után lenne férfi, aki azt mondaná, hogy nem tetszel neki, vagy akár csak a pocakod? Az nem férfi. Sőt, nem is ember. Csak egy robot érzelmek nélkül. Tudom, hogy ez túl érzelmes, de én így látom. És bár még fiatal vagyok... Ha a barátom most hirtelen meghízna 10 kilót (hozzáteszem, most sem egy Dávid szobor alkatú, nagyon macis, imád enni a szentem), nem érdekelne. Pedig ő nem szült babát :) Nem vágynék vékonyabbra, izmosabbra. Ha egyszer megszerettél valakit, és ráadásul annyira, hogy már baba is van, akkor azt a szeretetet és vonzalmat nem lehet ledönteni egy kis lógó pocakkal, hidd el :)

De ha nagyon gátlásos vagy, próbálj tornázni, mindenféle bőrfeszesítő gyakorlatot próbálj, amelyik beválik, alkalmazd tovább. Hátha lesz egy kis változás, és sikerül picit levetkőzni a gátlásaidat. Szike alá ne feküdj... Annak a terhességnél is csúnyább következményei lesznek (ez elég morbid összefüggés, de szerintem így van).

20/L

2009. febr. 18. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!