Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavarja a férfiakat a lógó has szex közben? Mármint a nőé!
Fél éve szültem, a libidóm már teljesen helyreállt, mégis ritkán vagyunk együtt a pásommal, mert nagyon rosszul érzem magam az undorító hasam miatt.
Nem híztam meg, ugyanannyi vagyok mint terhesség előtt, de a hasam végigrepedezett és löttyedten lóg a bőr.
Pasik, ez nagyon zavaró, ugye?
Párom nyugtatgat, hogy őt nem zavarja, de egyszerűen nem tudom elképzelni.
Attól félek, hogy a végén az én gátlásaim miatt megy tönkre a szexuális életünk.
Azelőtt egyáltalán nem voltam gátlásos, felvettem mindenféle szexi rucit, fűzőt, harisnyát, bármit, de most a tükörbe is utálok belenézni... Szex közben is azon jár a agyam, hogy hogyan tartsam magam, hogyan forduljak, hogy ne látszódjon annyira :(
A legrosszabb, hogy ez így is marad, mert ugye kirepedt és ez már nem változik :S
Igaz én nő vagyok, de leírom a véleményem...
Szerintem, ha van férjed, és van gyereked akkor nem szabad hogy gátlásos legyél, mert a férjed ugyan úgy szeret mint azelőtt! Különben már régen másfelé kacsingatott volna, vagy csak simán nem kívánná a szexet veled! Szóval szerintem teljes mértékben nyugodj meg, nem fogja zavarni! Ha meg ennyire zavar, mond el neki és beszéljétek meg! Hátha oldani tudja a gátlásaidat! De szerintem 100% hogy nem zavarja és te is nyugodtan felejtsd csak el és élvezzétek együtt a szex örömeit! :)
Jaj de aranyos vagy!
Dehogy zavarja, ha szeret! Ha egy kicsit másképp nézel is ki, mint szülés előtt, hogy zavarná! A közös gyereketeket hordtad ott - ugye? Ne beszélj így magadról, hogy "az undorító hasam". Miért lenne neki undorító? Csak manökeneket lehet szeretni azt hiszitek?
-48 éves ffi-
Először is: a hasad gyógyulni fog. Nem lesz tökéletes, de a hibák egyre kisebbek lesznek rajta.
Másodszor: ha a hátadra fekszel, szépen kilapul - hason nem látszik semmi - ha meg négykézláb vagy, nem olyan szögben van, hogy lássa. Úgyhogy mi a problémád? Vegyél fel valami lenge ruhát, bugyi nélkül, ha nem szeretnéd mutogatni.
De engem nem zavarna. És a párod sem zavarja - különben nem így viselkedne.
Magaddal próbáld ezeket megbeszélni. Ne tedd tönkre a saját életedet. És a övét se.
Köszönöm szépen a válaszokat, máris jobban érzem magam egy picit :)
Persze a baba fontosabb mint a pocakom, ez nem kérdés, csak annyira bánt a dolog.
Férjem azt mondja, hogy nem zavarja, sőt állítása szerint tetszik nei, dehát tudom, hogy ezt csak kedvességből mondja. Egyébként elég nehéz vele erről beszélni, nem a szavak embere.
Ő 30 kilót szedett fel az esküvőnk óta, de engem egyáltalán nem zavar :)
Hasplasztikán gondolkoztam, de az meg iszonyatos nagy heget csinál. Talán még csúnyább is, mint a pocak.
Azt hiszem ezt nekem kell valahogy magamban lerendeznem :S
Ugyan,nem hiszem,hogy csak kedvességből mondaná...Engemet például egyáltalán nem zavarna,és valószínűsítem,hogy ő is őszintén gondolja ezt. :)
20/F
Micsoda?! A férjed 30 kilót hízott az esküvőtök óta (és mindenki látja, milyen kövér, ezt elrejteni sem lehet) - Te meg amiatt aggodalmaskodsz, hogy a hasad egy picit megváltozott (és ezt nem is látja mindenki!)
ÉS Neked ott a jogos indok, hogy szültél egy közös gyermeket! Ő mit tud felhozni mentségére? :)
Ugyan már!!!! Még szép, hogy nem szól egy szót sem a megváltozott alakod miatt! Azt mondod, Téged sem zavar, hogy elhízott őt sem, hogy Neked ilyen lett a hasad. Hát akkor miért nem szeretitek egymást úgy, ahogy vagytok, és érzitek jól magatokat az ágyban is?
Nem Neked kell gondolkozni hasplasztikán, maximum a férjednek fogyókúrán 30 kiló súlyfelesleg azért az meredek.
Ne legyenek gátlásaid. És viselj továbbra is olyan merész ruhákat, amilyeneket korábban. Legfeljebb haspólót ne, ha nem akarsz.
Szia! Próbálok belebújni egy férfi személyébe... :)
Ha a párom kihordta a gyermekünket, szenvedett vele, boldog család lettünk, van egy édes kis poronty, akit kivihetek majd focizni, vagy segíthetek neki felépíteni a Barbie-házat... Nézhetem, ahogy a nő, akit szeretek, hogyan gondoskodik róla, teszi tisztába, hogyan idegeskedik, mikor az istenért se hallgat el a baba... Szerinted ezek után lenne férfi, aki azt mondaná, hogy nem tetszel neki, vagy akár csak a pocakod? Az nem férfi. Sőt, nem is ember. Csak egy robot érzelmek nélkül. Tudom, hogy ez túl érzelmes, de én így látom. És bár még fiatal vagyok... Ha a barátom most hirtelen meghízna 10 kilót (hozzáteszem, most sem egy Dávid szobor alkatú, nagyon macis, imád enni a szentem), nem érdekelne. Pedig ő nem szült babát :) Nem vágynék vékonyabbra, izmosabbra. Ha egyszer megszerettél valakit, és ráadásul annyira, hogy már baba is van, akkor azt a szeretetet és vonzalmat nem lehet ledönteni egy kis lógó pocakkal, hidd el :)
De ha nagyon gátlásos vagy, próbálj tornázni, mindenféle bőrfeszesítő gyakorlatot próbálj, amelyik beválik, alkalmazd tovább. Hátha lesz egy kis változás, és sikerül picit levetkőzni a gátlásaidat. Szike alá ne feküdj... Annak a terhességnél is csúnyább következményei lesznek (ez elég morbid összefüggés, de szerintem így van).
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!