Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olajat vagy naptejet használha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olajat vagy naptejet használhatok recskázásra?

Figyelt kérdés
Általában sikosítva szoktam kiverni és a napolaj vált be a legjobban. Az étolaj is megfelel erre a célra(csak kiverésre)? És a naptej? Boltban nem veszek sikosítót, lusta vagyok rá költeni, ezért érdekelnek az ilyenek. Csak norm válaszokat. Kösz
2011. márc. 4. 09:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
35%
próbáld ki a szart!
2011. ápr. 7. 00:34
 22/32 anonim ***** válasza:
én 15évesen már szexeltem. egyébként babaolaj
2011. ápr. 7. 01:43
 23/32 anonim válasza:
Te most hülyülsz, ugye?
2011. ápr. 7. 09:36
 24/32 anonim válasza:
62%

nem kell szexelned 15 évesen. nyugi. tusolás közben amúgy tényleg jó. én úgy szoktam, hogy tusolok, és közben egyik kezemmel izgatom a prosztatámat, a másikkal pedig verem, és állati:) Sztem kipróbálhatod ez is.

F

2011. ápr. 7. 12:08
 25/32 A kérdező kommentje:
Kösz a normális válaszokat. Nem, abszolut nem hülyülök.
2011. ápr. 7. 13:22
 26/32 anonim ***** válasza:

Olajat vagy naptejet használhatok recskázásra?

Benzint !!!!!!! Az a legjobb !!!

A biztos hatásért gyújtsd is meg !!!

2011. nov. 8. 14:18
 27/32 anonim ***** válasza:
sztem polírozóval... étkészlet polírozó fehér színü és folyós mint a g*ci... nem csak csúszni fog mint az országút hanem több spermád is lesz= önbizalöom növelő :D
2011. nov. 8. 14:43
 28/32 mantis religiosa ***** válasza:

A zuhanyzós ötletet már hallottam ismerőstől, Ő mindig azt mondta, hogy szappanos kisujj, második percig, úgy az igazi.

Amúgy meg tényleg ne szóljátok le, ha nem akar, hát nem akar, biztos megvan rá az oka.

2011. nov. 8. 14:53
 29/32 anonim ***** válasza:
nem szoljuk le, csak nem ,,nem akar,, csak nincs kivel neki. ha ennyit veri simán szexelne is, ha lenne kivel.
2011. nov. 8. 15:01
 30/32 mantis religiosa ***** válasza:
Senki nincs olyan kedves hozzám mint a jobb kezem. :-)
2011. nov. 8. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!