Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használhatok spirált vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom, hogy a spirált most tulajdonképpen kik használhatják. Azt tudom, hogy , aki hajlamos a betegségekre annak nem ajánlott, de azért felteszik? Mármint ne nemi betegségekre gondoljatok, hanem gyakori felfázásra. Hormonmentes spirált is használnak még? Felteszik olyanoknak, akik még nem voltak várandósak? Van "korhatára"? Előre is köszönöm a válaszokat!2010. szept. 23. 13:13
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még valami: Szex közben érezhető? Tehát nem zavarja az aktust?
2010. szept. 23. 13:14
3/9 Fülünyúl válasza:
Tudtommal csak olyannak adnak spirált, aki már szült. Keress más fogamzásgátlási módszert.
4/9 A kérdező kommentje:
Mini spirált is csak olyannak adnak? Végülis nem értem miért fontos hozzá a szülés, maximum annyi, hogy fájdalmasabb feltenni, mert szülés után tágabb maradna a nyakcsatorna, de azért annyi kis fájdalmat kibírnék, ha 7 évig hozzá sem kellene utána nyúlni és biztos védekezést nyújtana. Emiatt akartam elmenni az orvosomhoz, hogy ha lehet, akkor tegye fel, de ha olyannak nem teszik fel aki még nem szült akkor nem megyek orvoshoz. Köszi a válaszod!
2010. szept. 23. 13:57
5/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy csak olyannak teszik fel, aki szült. Az anyukámnak is volt miután én megszülettem, de valami gyulladás keletkezett és fájt neki az együttlét és ki kellett venni.
23/L
6/9 anonim válasza:
Felteszik nem szült nőknek is a mini vagy a short változatot. Nekem hormonmentes van mert trombózisos vagyok.
7/9 anonim válasza:
Szexnél akkor lehet érezni ha kilóg a méhszájból az ellenőrzőszál, de azt a nőgyógyász levágja. Levételnél nem okoz gondot hogy nem lóg ki...
8/9 A kérdező kommentje:
Húú de jó akkor azt hiszem én is ilyet rakatok. Nem szültem még, nem is áll szándékomban, de hormonokkal sem akarom tömni magam, szóval ez praktikus lesz. Köszönöm a válaszokat :)
2010. szept. 24. 17:07
9/9 anonim válasza:
Én is spirált szeretnék, 23 éves vagyok, nem szültem még és az elkövetkező 4-5 évben nem szeretnék szülni. Hol lehet olyan dokit találni, aki feltenné a mini spirált?
Azért ezt inkább el szokták utsaítani a dokik nem? És hol lehet még igényeket is támasztani, hogy ne lógjon ki a vezető szál? Név, cím, tarifa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!