Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi többszörös orgazmus....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi többszörös orgazmus. Akinek megy azoktól kérdezném, biztos ugyanolyan erős nálatok az összes orgazmus mint az utolsó?

Figyelt kérdés
Mert máshol olyan beszámolókat is olvastam valakiktől,hogy gyengébbek a spriccelés nélküliek,ha meg eljutottak egy magasabb élvezeti szintre,már nem tudták az ondót visszatartani.
2011. márc. 4. 08:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na ezért vannak kétségeim(ez áll egy magazinban):

"A férfinak is lehet többszörös orgazmusa?

A szexológusok álláspontja ugyancsak megoszlik. Azok, akik szerint az orgazmus és az ejakuláció két különböző dolog, azt mondják, létezik többszörös orgazmus férfiaknál is. Ha azonban az orgazmus az ejakuláció maga, akkor csak nagyon kevés férfi képes rövid idő alatt egynél többször elélvezni. A többszörös férfiorgazmus tehát nagyon ritka."

2011. márc. 7. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

első vagyok.

pontosan nem tudom mit jelent ez, amit olvastál, de az ejakuláció nélküli élvezés mellett, olyat is tudok, hogy egy(1) élvezés alatt 10-15x "spriccelek". Azért van idézőjelben, mert 4-5 után már elfogy a sperma, és élvezek ugyan, de nem jön semmi. Nem úgy van nyilván , hogy bumm kijön 1x-re az összes. Pusztán azért hagyom abba egy idő után, mert már fáj ott valami. De 5 perc nyugalom után már nem.

Ezt eddig összesen 2x próbáltam.

2011. márc. 7. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 5-szőr sikerült úgy hogy előtte 2 hétig még recskázni sem recskáztam és mind az 5-szőr volt ondóm de utána már kezdet fájni szóval többet nem próbáltam de 5 percre rá elmúlt.
2012. okt. 21. 05:01
 14/14 A kérdező kommentje:

vamossz kérdem tőled,hogy kellett pihenned két menet közt?

Ha igen ,mennyit?

2012. nov. 1. 18:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!