Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfi többszörös orgazmus....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi többszörös orgazmus. Akinek megy azoktól kérdezném, biztos ugyanolyan erős nálatok az összes orgazmus mint az utolsó?

Figyelt kérdés
Mert máshol olyan beszámolókat is olvastam valakiktől,hogy gyengébbek a spriccelés nélküliek,ha meg eljutottak egy magasabb élvezeti szintre,már nem tudták az ondót visszatartani.
2011. márc. 4. 08:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hat nekem megy, es egyatalan nem gyengebb az elso az utolsotol. sot...szerintem egyre jobb. ha olyan a kedvem napi 5x kiverem, es 3 naponta "engedem" csak ki a cuccot. nemtom masnal mit jelent a magas elvezeti szint^^
2011. márc. 4. 09:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Hááát, én mindig egyre kisebbeket spriccelek. De ha nem spri1ccelsz, tényleg gyengébb érzés.
2011. márc. 4. 09:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Hogy a bánatba mentek el úgy, hogy közben vissza tudjátok tartani a magömlést?
2011. márc. 4. 09:51
 4/14 Beviz Elek ***** válasza:

Na ezaz Bandee, de hogy mentek el egymás után többször?:O

Nem a napi 4-5-ről van szó, hanem mondjuk megállás nélkül 2-3-ról. Kézzel eddig sikerült, de puha is volt, viszont bnőmmel nem kísérleteztem, mert mit érek egy puha sz.rral? Szóval hogy csináljátok?:D

2011. márc. 4. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
utsó válaszolónak...(csaj vagyok) amint elmentél ne várd meg míg lelankad hanem nyomasd be a barátnődnek egyből amíg kemény, nem fog visszapuhulni mert folyamatosan izgatva van, legalább is az én pasimé ilyenkor továbbra is áll mint a cövek;) na hajrá
2011. márc. 4. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

en meg az elso vagyok.

ha valaki felre ertette volna...

nem tudom most kinek irjak, de en nem arrol beszeltem, hogy naponta 5x megyek el, hanem egymas utan lankadas nelkul. Ezt viszont csak akkor tudom elerni, ha nem engedem ki az ondot. De igy gyakorlatilag barmennyire kepes lennek csak kedvem nincs tol sokaig ;)

2011. márc. 4. 18:42
 7/14 A kérdező kommentje:

18:42

És mi a technikád?

2011. márc. 5. 20:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Találtam egy leirást:

[link]

2011. márc. 6. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:

hat, ezt nem lehet szavakkal leirni..:S

amikor neha ugy csinalom, lassan vagy gyorsan tokmind1 hogy hogy, egyszeruen arra gondolok, hogy most bent maradsz.^^

talan annyi, hogy amikor erzem, hogy elmegyek, egy kicsit belassitok, de nem hagyom abba.

ugye azt erezzuk, amikor elmegyunk, hogy aranyerunk osszehuzodik egy kicsit, talan azzal kell csinalnod valamit, nem tudom.

es ugye elvileg 4-5x spriccelunk egy elelvezesnel, ha akarom azt is tudom csinalni, hogy amikor elmegyek, 1 elelvezesen belul 2x nem, de 3x mondjuk ejakualok.(nem tudom ez igy ertheto-e)

tobb ertelmes dolgot, nem tudok ezzel kapcsolatban irni.

2011. márc. 7. 00:31
 10/14 anonim ***** válasza:
de mondom hogy a pasim elmegy, kiszalad lemossa aztán folytatjuk tovább és ugyanúgy kemény neki végig..érted.. ezek szerint vele van a "probléma" ha erre ti nem vagytok képesek :D
2011. márc. 7. 17:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!