Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire kockázatos egy 3....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kockázatos egy 3. embert bevenni a szexbe, kizárólag egy alkalommal?

Figyelt kérdés
A párommal több éve vagyunk együtt, és szeretnénk kipróbálni, milyen lehet hármasban. (2 lány, 1 fiú) Milyen hatással lehet a kapcsolatunkra? Esetleg valaki tudna mesélni a tapasztalatairól? A normális válaszokat előre is köszönöm! 23/L
2011. márc. 3. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem minden pasi gondolkozik így, mint te, utolsó. Mint láttuk egy előző válaszoló írásában is, egymásba szerettek a férjjel.... És szerintem te sem tudhatod, hogy mi lesz előre, bárhogyan is gondolod, 1 pillanat alatt változhat a véleményed (ne így legyen).

Ez a dolog szerintem ugyanannyira veszélyes fordított felállásban is, pasi-többlettel.

2011. márc. 4. 12:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod igazán szeretne akkor elég lennél neki te és nem akarna mást is megdugni......!!!!Amúgy többnyire minden ilyen kapcsolat tönkre megy ahová bevonnak egy harmadik félt is....!!!!

22/L

2011. márc. 4. 15:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából ő említette még a kapcsolatunk elején, ugyanis barátságból lett szerelem, és ő nem mondta, hogy mindenáron ki szeretné próbálni, de "nem lenne rossz". De azt mondta, ha nem akarom, nem kell. De miért mindig nekem legyenek feltételeim?

Igazából nincsenek bi vagy leszbikus hajlamaim, de egyszer én is kipróbálnám, csak egyáltalán, hogy milyen. És igazából engem kicsit zavarna, ha látnám, hogy más lánnyal... :S Nem vagyok az a nagyon féltékeny típus, de ettől kiráz a hideg, csak ha elképzelem.. :S

2011. márc. 4. 19:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Jah, és amúgy még nincs meg, ki lenne a 3.
2011. márc. 4. 19:29
 15/17 anonim ***** válasza:

A jó szex 10 alapszabályából egyet emelnék ki neked.

- A szex addig jó, amíg MINDEN fél számára örömet okoz.

Vagyis ha Te feszengsz attól, hogy más nőben mélyed el, akkor nem lesz jó Neked, és lehet, hogy egy életre nyomot hagy benned. Pl mindig azt fogod látni, hogy őt dugja, amikor veled van akkor is azon jár az agyad, hogy vele nem ilyen volt, mint veled. Szóval szerintem ez esetben bele se kezdj, mert egy életre elszúrjátok a kapcsolatotokat. Egyébként tényleg ne mindig neked legyenek feltételeid, de ezt akkor sem, kérdezd meg mi mást szeretne kipróbálni és teljesítsd azt.

2011. márc. 6. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is nemrég ezen gondolkodtam. Most már tudom,hogy egy kapcsolatba belevinni egy harmadikat soha. Próbálja ki az ember akkor,ha nincs senkije,amíg nem él kapcsolatban,de én biztos nem tudnám végig nézni,ahogyan a párom mást kezel előttem..és hát igen,amikor megtetszenek egymásnak...
2011. márc. 6. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Újra a 3. fél vagyok, aki beleszeretett a férjbe és a férj is belém. Mi többször csináltuk, mert mind a hármunknak nagyon megtetszett. Aztán el kezdett zavarni mikor láttam a feleségével, ő meg azt mondta, hogy el sem bírja ezentúl képzelni, hogy én mással is lefeküdjek. Ott döbbentünk rá, hogy ez több ennél. Azóta együtt vagyunk...de nem állítom hogy csak ez miatt lett belém szerelmes. Csak akkor vállald be, ha te is szeretnéd, és egy lánnyal csak egyszer, valami ismeretlennel, vannak szobán is fizetősek, tiszták, kúltúráltak. Óvatosan !
2011. márc. 6. 20:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!