Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire kockázatos egy 3....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kockázatos egy 3. embert bevenni a szexbe, kizárólag egy alkalommal?

Figyelt kérdés
A párommal több éve vagyunk együtt, és szeretnénk kipróbálni, milyen lehet hármasban. (2 lány, 1 fiú) Milyen hatással lehet a kapcsolatunkra? Esetleg valaki tudna mesélni a tapasztalatairól? A normális válaszokat előre is köszönöm! 23/L
2011. márc. 3. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én nem merném, de ennek valószínű az az oka, hogy hiába vagyok én is egy éve a barátommal, és boldogok vagyunk, az önbizalmam a béka segge alatt sincs........ Szóval én emiatt soha nem mennék bele ilyenbe.
2011. márc. 3. 21:38
 2/17 anonim ***** válasza:

Annyira kockázatos, hogy utána lehet mégsem egy alkalom lesz belőle.... Egyébként én nem mennék bele, esetleg csak akkor ha nem komoly lenne a párkapcsolatom..( egyébként férjnél vagyok)

23/N

2011. márc. 3. 21:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az okok amiért kockázatos:

- A pasidnak megtetszhet az "újonc"

- A pasid ráizgul erre a 3-as felállásra

- A lánynak akit bevonnátok megtetszhet a pasid

- Nagyon rágerjedsz a leszbi témára

- Zavarhat, hogy a pasid másik csajt dug, még ha nem is vallod be magadnak

...

Folytathatnám a sort.

2011. márc. 3. 21:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja, 26/f.
2011. márc. 3. 21:48
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még. :)
2011. márc. 3. 21:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam harmadik fél egy házaspárnál. Egymásba szerettünk a férjjel. Dönts el te hogy kockázatos-e! 21/L
2011. márc. 3. 22:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Előfordulhat még, hogy a pasi becsődöl a két nőtől és ettől összeomlik az önbizalma, de az is lehet, hogy a harmadik fél érez majd bűntudatot emiatt és a továbbiakban elkerüli majd a társaságotokat.
2011. márc. 3. 23:41
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! :)

De akkor jobb, hogy nem adom meg neki azt, amit szeretne kipróbálni, minthogy egyáltalán megtegyük? :S

2011. márc. 4. 00:39
 9/17 oegallot ***** válasza:

Ezt ö szeretné kipróbálni?

Azt szeretné, ha Te lennél a másik lánnyal, vagy ö (is)?

El tudnád fogadni, hogy a pasid egy másik nöt dug a szemed láttára?

2011. márc. 4. 09:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valamennyi kockázat van, de nem kell annyira megijedni. Mi is tervezünk egy 3ast (1f 2n), kizártnak tartom hogy a másik csajba beleszeressek, vagy lelépjek vele. Miért tenném? Évek alatt összeszoktunk a feleségemmel és jó a szexuális életünk. Alkalmi szextől beleszeretni valakibe? Hát nekem ennyitől nem menne.

Ha nem lehet megbízni egy férfiban, akkor nem csak a 3as miatt lehet gond, talál más csajt magának ha akar...

Fontos még, hogy ne csak a pasi kedvéért vágjatok bele. Csak akkor csináljátok, ha neked is jó. Nálunk a párom is akarja, szerintem nem lesz gond.

Sajnos elég nehéz harmadiknak lányt találni. Nálatok tudod már ki lenne az? Egy barátnőd, valaki ismeretlen, prosti, ...? 30F

2011. márc. 4. 09:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!