Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szexibb egy szőke nő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexibb egy szőke nő a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szebb, izgatóbb egy egzotikus nő, sötét hajjal és sötét szemekkel, mégis sokszor hallom, hogy: fuhh mennyivel szexibb a szőke nő!
2011. márc. 3. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés egy olyan általánosítást tartalmaz, ami eleve nem minden férfire igaz. Így aztán nem is lehet rá mit válaszolni.
2011. márc. 3. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:

hát erre csak azt tudom mondani hogy nekem tényleg sokkal jobban tetszenek a szőkék :) szexibbek.

az a véleményem.aztcsáóó:)

2011. márc. 3. 20:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem nagyonérdekelnek a szőke hajú nők (ritka amelyik bejönne, viszont egy barna hajú, barna szemű lány képes levenni a lábamról. :)

23/F

2011. márc. 3. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:
volt már barna hajú nőm,szőke hajú,aki befestette barnára,most szőke van...nem tom:D
2011. márc. 3. 20:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Elírtam, helyesbítek: nem nagyon jönnek be

Bocsánat!

20:35-ös voltam

6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül szexibbek, inkább egyfajta kuriózumnak tartják a szőkéket, mivel légyegesen kevesebben vannak, mint sötétebb hajú társaik.
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
ugye kinek mi tetszik... nekem pont a barna haj és a világos szem. nem vagyok oda a sötét haj sötét szem párosításért.
2011. márc. 3. 20:46
 8/14 someone... válasza:
100%
nekem a barnák sokkal jobban bejönnek. én sem értem mi tetszik mindenkinek annyira a szőkékben...
2011. márc. 3. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint egy elég hülye kérdés, bár bocsánat.

Kinek a szőke, kinek a barna...másiknak meg a vörös.

Egyiknek a vékony, másiknak a duci, harmadiknak a sportos...

Nekem speciel mindegy lenne, hogy az adott hölgy milyen hajkoronával rendelkezik... Viszont tény, hogy nekem legjobban az tetszik, ha egy hölgyeménynek fehér bőre van, szőke hosszú haja (kicsit hullámos, vagy borzolt) és hozzá sötétbarna szemei... A feleségem pont ilyen, tehát totálisan oda vagyok érte...

Mindenki olyan párt választ magának, amilyet szeretne...

30/F

2011. márc. 3. 21:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem tök mindegy mien színű a haja van olyan csaj akinek nemis áll jól szerintem ez egy baromság hogy a szőkék szexisebbek
2011. márc. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!