Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg nem illünk össze? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem illünk össze? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Belezúgtam egy srácba, de mindenki azt mondja, hogy nem illünk össze, főleg, mert vagy 10 centivel alacsonyabb, mint én.Engem ez nem zavar , és úgy látom Őt sem.Ő 16 én 14 éves vagyok.A gond ott kezdődik , hogy egy zenekarban játszunk és lehet nem akarja kockáztatni a barátságunkat. Eddig nem tudtam milyen pasi kell nekem, de most rádöbbentem hogy Ő tökéletes. Vad és szexi annak ellenére , hogy művész.Eddig mindenkivel az volt a gond , hogy vagy érzéketlen bunkó volt vagy túl nyálas. A másik gond az hogy egy másik zenekaros-társammal is kavartam.De abból nem lett semmi komoly.És igazából ezt sem gondoltam komolyan.Az egész úgy indult , hogy de jó lenne lesmacizni... :D
2011. márc. 3. 18:51
 1/4 Norb66 ***** válasza:
Ne más mondja meg hogy összeilletek-e vagy sem, Te fogsz vele járni és nem más. Ha te szereted, összejöhetsz vele, de csak akkor ha tudod hogy ő is szeret téged. A "nem akarom kockáztatni a barátságunkat" azt jelenti hogy ebben nem vagy biztos? Mert akkor lehet nem olyan jó ötlet bevallani neki hogy szereted, mert tényleg tönkreteheti a barátságotokat.
2011. márc. 3. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
almás pitét;D
2011. márc. 3. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj pü-t,személyes kérdésem van.
2011. márc. 4. 08:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Pü-t? Az mi ? :O
2011. márc. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!