Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex vagyok, és használtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok, és használtam fiukkal popperst. A hetero kapcsolatokban is szoktak popperst használni? Lányok is szeretik?

Figyelt kérdés
Köszi.
2009. febr. 17. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

A hetero kapcsolatokba minek drog???

A férfiak hímvesszőjét nem egy másik férfi ánuszához találták ki...Hiába, minket embereket nem az azonos neműek szexuális aktusaira találtak fel...Ilyen az evolúció.Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a picsbe lehettek ennyire elfajzott idióták...Melegek pfff...Sajnos, mikor az agyunk, és az intelligenciánk ennyit fejlődött, tapasztalataim szerint visszafelé, valamelyik homár rájött, hogy egy férfi egy másik férfi végbelébe is nyomhatja a péniszét. Undorító. Félreértés ne essék, nem utálom a búzákat, csak az összeset beraknám egy kamrába, és cafatokra robbantanám a meleg testeteket...

Pontozzatok le, lesz@rom, de nem tudom tolerálni a magadfajtát!!!

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 17. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Drogként is használják kb. 2-3 percig szédülsz és nevetsz.Értágító és vérnyomásnövelő (stb.) szer.Már nem is igazán azért használják hogy "segítsen" a szexben hanem tizenévesek használják drogként.
2009. febr. 17. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dologez a rush én meleg vagyok használtam már ilyet nem hiszem hogy egy lány esetében ez nagyon beválna. Férfiaknak persze más mivel a vérnyomásra gyakorolt hatása miatt azonali merevedést okoz általában még akkor is ha csak minimálisan ingerült az ember.

Viszont hasonló hatása van a fúűnek ha már a drogoknál tartunk. Igaz ott a női oldalon is egész más. Ugye mivel az ember ilyen állapotban lasabban érzékeli az időt olyan a sex mintha órákig tartana peddig nem csak úgy érzi mind2 fél. Meg hát ugye amikor nem csak az aktusnál az egész szeretkezésnél úgy érzi az ember hogy orgazmusa van az is egész jó föleg mikor az múgy tök csendes lányok visitva kiabálnak XD Na jó senkit nem akarok biztatni szal abbahagyom...

Inkább hagyd meg ezt a pasiknak a lányoknak meg lehet orális módon élvezetesebbé tenni a szeretkezést :)

2009. febr. 18. 00:57
 14/15 anonim ***** válasza:
A Nálunk csajoknál is bejön, főleg ha csak párologtatva van a szobába!Én szeretem!
2009. febr. 18. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jan. 9. 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!