Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lesz valaki aszexuális?
Lehet,hogy én is az vagyok. Pár éve már nem élvezem a szexet, sajnos csinálom a pasim miatt, de hamarosan vége ennek is. A lényeg,hogy már nem kívánom a szexet,más pasi se kéne, rájuk se bírok nézni. (Ritkán,ha sikerül felizgulnom van orgazmusom is, szóval nem vagyok frigid.)
Régen viszont nagyon szerettem a szexet. Nem tudom, mi történt, de eddig semmi sem segített...
Ha régen szeretted a szexet, akkor ennek lelki okai vannak. Ha valaki aszexuális, az gyerek korától az, olyasmi ez, mint a homoszexualitás, nincs mit tenni ellene.
De pl lehet hormonális oka is, pl nekem az egyik fogamzásgátlótól volt egy ilyen időszakom, de amint abbahagytam a szedését minden helyreállt. Lehet, hogy beszélned kéne a nőgyógyászoddal (esetleg megnéznék, hogy hormonálisan minden rendben van-e, és egy szexológussal/szexuálpszichológussal. Mármint csak akkor, ha ezt te problémának érzed, de gondolom igen, különben nem írtál volna erre az oldalra.
Amúgy ha valaki aszexuális, az nem érzi problémának azt se, ha szüzen hal meg...
"én nem tudom kikkel keféltek,de nem lehet vmi nagy durranás."
Te... nem akarok már semmi trágár dolgot írni.. tájékozatlan vagy. Maradjunk ennyiben...
Az aszexualitás nem attól függ, hogy kivel "kefélsz", te paraszt! Nem a másik teljesítményétől függ ez az egész... :@
Visszatérve.. Ha volt régebben szexuális vágyad, akkor valószínűleg vissza is lehet hozni. :) Egy megértő, és segítőkész pár csodákra képes. :) Mondjuk az ilyen helyzetet én kissé kínosnak érzem. Nekünk is voltak problémáink a barátommal eleinte, amíg össze nem szoktunk. De nekem nagyon nehezemre esett arról beszélni, hogy mi a gond, és hogy lenne a jobb. Egyrészt azért, mert nem akartam megbántani azzal, hogy valamit nem jól csinál (pedig ő is baromi megértő, és nem vette volna bántásnak, de én mégis úgy éreztem, hogy az lenne, magamból kiindulva.), másrészt pedig lehet hogy befásult dolog, de én nem szívesen beszélek arról, hogy hogy csinálja, és ha el is mondom neki, utána olyan erőltetettnek érzem az egészet, hogy az, amit addig szerettem, utána már közel nem izgat fel annyira, mint előtte, mert tudom, hogy azért csinálja, mert én azt mondtam...
Szóval, ilyen helyzetben szülhet problémákat ez is, DE, ha te is azt akarod, hogy újból jó legyen, akkor merj kockáztatni. Újítsátok meg a szexuális életeteket valamivel. Vigyetek színt bele akár szerepjátékokkal, akár segédeszközökkel, vagy csak változtassatok helyszínt, próbáljatok ki új helyeket, és olyan dolgokat, amikre mindig vágytatok, csak nem mertétek,vagy nem akartátok elmondani a másiknak. Nyissatok egymás felé, és akkor valószínűleg működni fog. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!