Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki aszexuális? Esetleg van itt az oldalon is valaki, aki ilyen?
Szia!
Nekem volt már szexuális élményem, de nincs túl nagy motivációm a szexre. A vallásos anyám elég csúnyán torzította a világképemet, és 21 évesen nem tudok csajozni. Illetve annyit kb. mint egy 16 éves, aki fél éve kezdte. Viszont soha nem volt akkora élmény a szex, hogy amiatt annyi évet behozzak, mert amúgy nem tudok eljutni egy csajjal odáig. Nagyon szar érzés, mert tudom hogy vagy 100 csajt meg kéne próbálnom felszedni, hogy abból 1-2 szex legyen, de nem érzem úgy, hogy megérné.
Kib*szottul sérült vagyok ezen a téren, ráadásul az életem többi területe is kezd rámenni. A válság is havi 200 ezer forint költőpénzemet vette el, mert anyagilag ki voltam tömve, hogy a nevelési hiányosságokat behozzák :) Szóval lehet el kéne engednem azt a vágyat, hogy normális párkapcsolatom és szexuális életem legyen, és aszexuális szerepet felvenni.
A recept elég esszenciális, legyen közted és a szüleid között 40 és 50 év korkülönbség, ne járj oviba, legyél kancsal, gyenge fizikumú bármi edzés ellenére, vastagkeretes szemüveggel, és tűnj nagyon okosnak. A farkastörvények szerint lányok/fiúk lábtörlője leszel, nem jártál oviba így szociális képességek terén is hátrányban leszel, továbbá az összes csaj, akitől szeretnél valamit életed során kritikátlanul, a lelkedbe gázolva utasítson el, és röhögjön ezeken a próbálkozásokon a fél iskola, baráti kör! Egy buliban az aktuálisan legjobb barátod tőled kérjen óvszert, hogy megdöngesse azt a csajt, akibe szerelmes vagy, de ugye nem tudsz vele mit csinálni, ő meg pont igen..
Szóval ilyen az útja a dolognak, a karma szerint biztos k*rva nagy g*ci lehettem, amiért így meg kell fizetni! :D
én kezdem azt gondolni, hogy aszex vagyok, 19 éves vagyok és soha senki nem vonzott még szexuálisan. hogy miért alakult ki, halvány segédfogalmam sincs, rossz tapasztalataim nem voltak, egészségügyi problémákra sem derült eddig fény, az ördög sem ismeri ki magát itt :D bizonyára így születtem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!