Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik régi nagyon közeli barátom találkozni akar velem. Elmerjek menni? Meleg lett.
Amikor iskolás voltam, volt egy barátom, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz.
Annyira, hogy sokszor átjött hozzánk, és ilyenkor egy ágyban aludtunk. Még elég fiatalok voltunk, 13 évesek, és ilyenkor mindig baromkodtunk lefekvés elött, pl csiklandoztam, ő is engemet.
Ezen felül, mivel én a sötétben sokáig féltem, ezért jól esett ilyenkor átölelni, és érezni a testmelegét.
Amikor vártam a busz-megállóban, hogy találkozzunk, mindig dobogtott a szívem, hogy mikor jön már, melyik busszal érkezik. A végére már elég durva dolgok is voltak, de hála istennek mielött ez átment volna bu.zulásba, a suli végén, a gimnázium kezdetén, elváltak útjaink, és szépen lassan, de eltávolodtunk.
Viszont most a napokban megtaláltam őt az egyik társkereső lapon, és kiderült hogy meleg lett belőle. Én hetero lettem, és van egy barátnőm is, akivel elég komolyan gondoljuk.
Értsd: 4 hónapos terhes a barátnőm tőlem.
Ami gond, hogy ráírtam, és azt mondta hogy szeretne velem beülni egy kávéra, italra. Viszont én nagyon félek hogy mit fogok érezni, mert akkor ugyan nem fogtam fel, de lehet hogy annak idején ez amit éreztem kicsit több volt mint barátság. Most hogy tovább? Félek hogy valami a felszínre törhet, 16 évesen láttam utoljára, és külsőre alig változott a képek alapján... Nagyon nem akarok meleggé válni.
23f
Az a bizonyos hatodik érzék valójában azért van, mert sokan nagyon ügyetlenek, a férfiak közül. valahogy kimutatjuk, és ezt nem is vesszük sokan észre.
Elég egy kis gondolkodás idő, vagy elmélázás, kevesebb lelkesedés, és már el is szúrtuk. Viszont én más vagyok. Idáig ha én hazudtam, SOHA nem vette azt észre senki, mivel semmi jelét nem mutatom. természetesen viselkedem, és pokolian jól manipulálom az embereket. ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!