Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyik régi nagyon közeli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik régi nagyon közeli barátom találkozni akar velem. Elmerjek menni? Meleg lett.

Figyelt kérdés

Amikor iskolás voltam, volt egy barátom, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz.

Annyira, hogy sokszor átjött hozzánk, és ilyenkor egy ágyban aludtunk. Még elég fiatalok voltunk, 13 évesek, és ilyenkor mindig baromkodtunk lefekvés elött, pl csiklandoztam, ő is engemet.

Ezen felül, mivel én a sötétben sokáig féltem, ezért jól esett ilyenkor átölelni, és érezni a testmelegét.

Amikor vártam a busz-megállóban, hogy találkozzunk, mindig dobogtott a szívem, hogy mikor jön már, melyik busszal érkezik. A végére már elég durva dolgok is voltak, de hála istennek mielött ez átment volna bu.zulásba, a suli végén, a gimnázium kezdetén, elváltak útjaink, és szépen lassan, de eltávolodtunk.

Viszont most a napokban megtaláltam őt az egyik társkereső lapon, és kiderült hogy meleg lett belőle. Én hetero lettem, és van egy barátnőm is, akivel elég komolyan gondoljuk.

Értsd: 4 hónapos terhes a barátnőm tőlem.

Ami gond, hogy ráírtam, és azt mondta hogy szeretne velem beülni egy kávéra, italra. Viszont én nagyon félek hogy mit fogok érezni, mert akkor ugyan nem fogtam fel, de lehet hogy annak idején ez amit éreztem kicsit több volt mint barátság. Most hogy tovább? Félek hogy valami a felszínre törhet, 16 évesen láttam utoljára, és külsőre alig változott a képek alapján... Nagyon nem akarok meleggé válni.

23f

2011. márc. 2. 20:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Aztak.rva....
2011. márc. 2. 20:23
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor ne találkozz vele. Vagy tedd érthetővé, hogy tartod a távolságot.
2011. márc. 2. 20:24
 3/22 IQnindzsa ***** válasza:
56%

Hát... Kibicnem semmi sem drága. Én könnyen tudok neked tanácsot adni ,hiszen nem vagyok a te helyedben. Én azt mondom ,hogy kockáztatod a gyermeked jövőjét ha találkozol vele. Nem érthetem ugyan az érzéseidet de azt tudom ,hogy nem lenne helyes ,ha az érzéseidtől félsz.

Az akármilyen társkereső oldalról is töröld magadat. Ha 4 hónapos terhes a barátnőd akkor mit kutakodsz egy társkeresőn? Vagy gondold át ,hogy mit tettél. Gyereked lesz ember!!! Felfogtad ,hogy ez milyen felelősség???

2011. márc. 2. 20:25
 4/22 anonim ***** válasza:
hát ha 23 évesen tartasz tőle h b*zi lehetsz akkor télleg gondok vannak...
2011. márc. 2. 20:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem, akkor attól félsz, hogy még mindig vonzódsz hozzá. Szerintem menj el a találkozóra, beszélgessetek és akkor meglátod, hogy milyen érzelmeket vált ki belőled. Ha vonzódsz hozzá, akkor is jobb tisztában lenni a helyzettel, magaddal. Lehet, hogy biszex vagy. Mivel jön a baba, ezért a helyedben a lánnyal maradnék, de egy egész életen keresztül nem tudsz hazudni magadnak, ha nem vagy hetero.
2011. márc. 2. 20:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont most a napokban megtaláltam őt az egyik társkereső lapon, és kiderült hogy meleg lett belőle."

Ejnye, miért nézegetsz te még társkereső lapokat?

És főleg miért nézegestz olyanokat, ahol ő van?

2011. márc. 2. 20:30
 7/22 A kérdező kommentje:
Csak kedvem támadt nézelődni egy kicsit a társkeresőn, miért olyan nagy bűn ez? Amúgy nem olyat nézegettem ahol ő van, csak véletlenül megtaláltam. Nem fogom a jövendőbelimet faképnél hagyni, nem vagyok homokos, de nagyon félek, hogy mi lesz ha találkozom vele, és bekattanok. pl felszínre törnek dolgok. több filmben is láttam ilyet, amik azét a valóságon is alapszanak némileg.
2011. márc. 2. 20:34
 8/22 anonim ***** válasza:

Nem választás kérdése, hogy meleg leszel van nem, annak születni kell. Ha annak születtél, akkor viszont tök mindegy, hány hónapos terhes a barátnőd.

7 év telt el... ha halásona szerelmes lettél volna bele, 7 év alatt az is elmúlt volna. De nem voltál. Mitől félsz? Megerőszakolni nem fog.

Ha akarsz vele találkozni, mert érdekel, mi lett vele, akkor találkozz vele. Ha lesz*rod, akkor ne találkozz. Ennyi.

2011. márc. 2. 20:34
 9/22 A kérdező kommentje:

érdekel mi lett vele, mert nagyon hiányzik. azóta is. csak eddig nem akartam megkeresni, pontosan ezek a bebuzulós dolgok miatt. de hogy most rátaláltam, így úgy éreztem, itt az alkalom, most nem hagyom ki.

vannak róla képeim is, mondjuk azokon még sokkal fiatalabb, de amúgy tényleg alig változott. nagyon fiatalos.

2011. márc. 2. 20:41
 10/22 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes...én azt mondanám h ne találkozz vele... Viszont, ha bi vagy, akkor később bármikor jöhet egy pasi, akire ugyan így rá fogsz úgymond "kattanni".. Szóval tök mindegy...
2011. márc. 2. 20:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!