Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tartsak szeretőt ha kevés a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi5110 kérdése:

Tartsak szeretőt ha kevés a szex?

Figyelt kérdés
A férjemnek elég a havi 2szeri szex. Nekem meg az nagyon kevés. Ti tartanátok szeretőt ha a férjetek nem elégítene ki rendesen?
2011. márc. 2. 08:56
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha gondolod én szívesen ismerkednék veled én is szeretőt keresek már egy ideje,de sajna nem igazán lehet találni rá megfelelő partnert! 28 éves srác vagyok!

Hol laksz? :)

2011. márc. 2. 11:03
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Esztergomban! És Te?
2011. márc. 2. 11:05
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Na a végén még csak összejön belőle valami:D

De azért aztse felejtsétek el, hogy ezután már 2 gerincet kell szereznetek.

2011. márc. 2. 11:10
 24/45 A kérdező kommentje:

Győr! Elég messze vagy! :)

Van egy pasi akivel talizok pénteken. Illetve pasi.... :)

A körzeti orvosom! Neki se jó a sex a feleségével.

2011. márc. 2. 11:12
 25/45 anonim ***** válasza:
17%
Hmmm! Hát valóban messze vagyunk egymástol! Sajnos nem fog menni! További jó keresgélést! Szia!
2011. márc. 2. 11:16
 26/45 anonim ***** válasza:
78%

mégis mire kellene irígykedni?

sztem a gerinctelenség nem olyan tulajdonság amit valaki is irigyelne

2011. márc. 2. 11:24
 27/45 anonim ***** válasza:
85%

Ha szeretőt tartasz, akkor készülj fel rá, hogy a férjed bármikor megtudhatja, és kidobhat. Ráadásul ha te lépsz félre, akkor a válásnál is rosszabbul járhatsz.

Azt javaslom, hogy mondd meg a férjednek, hogy amit tőle kapsz, az neked kevés, és ha ő nem hajlandó ezen változtatni, akkor kénytelen leszel más segítségét igénybe venni.

Ha a féltékenységtől összekapja magát és átvedlik tenyészcsődörré, akkor nyert ügyed van, ha annyira nem érdekled, hogy beleegyezik, akkor szintén nyert ügyed van, ha pedig megfenyeget és el akar hagyni, akkor döntsd el, hogy ő a fontosabb vagy a szex.

Sajnos az életben vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet mindent megkapni, amit szeretnénk. Minél később találkozik valaki ezzel a jelenséggel, annál nehezebb megbarátkozni a gondolattal. Ha még nem tetted volna, akkor barátkozz meg vele.

2011. márc. 2. 11:28
 28/45 A kérdező kommentje:

Gerinckém hány éves vagy? Mert látom nem érted a lényeget! :)

pusz!

2011. márc. 2. 11:31
 29/45 anonim ***** válasza:
70%
barbi5110, nem értelek. Minden kérdésed arról szól hetek óta, hogy erkölcsös-e megcsalni a férjedet a legjobb barátjával vagy bárki mással. Nem, nem erkölcsös. De ez téged nem érdekel, ez nyilvánvaló, hiszen egyfolytában ezen kattogsz. Nyilvánvalóan döntöttél, vagy már rég csalod is a férjed, hát szerintem hagyd a kérdéseket a jövőben és éld az életed ahogy te akarod.
2011. márc. 2. 11:40
 30/45 A kérdező kommentje:

barbi5110, nem értelek. Minden kérdésed arról szól hetek óta, hogy erkölcsös-e megcsalni a férjedet a legjobb barátjával vagy bárki mással. Nem, nem erkölcsös. De ez téged nem érdekel, ez nyilvánvaló, hiszen egyfolytában ezen kattogsz. Nyilvánvalóan döntöttél, vagy már rég csalod is a férjed, hát szerintem hagyd a kérdéseket a jövőben és éld az életed ahogy te akarod.

Legelőször a haverja megszerzéséről volt szó! :) Most másról! De amúgy kösz a választ és imádlak hogy ennyire nyomon követed a dolgaimat! Jó érezni hogy törődsz velem !!!! :)

2011. márc. 2. 11:45
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!