Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tartsak szeretőt ha kevés a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi5110 kérdése:

Tartsak szeretőt ha kevés a szex?

Figyelt kérdés
A férjemnek elég a havi 2szeri szex. Nekem meg az nagyon kevés. Ti tartanátok szeretőt ha a férjetek nem elégítene ki rendesen?
2011. márc. 2. 08:56
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
75%
NEM. Inkább megpróbálnám elcsábítani és tenni azért, hogy újra kívánjon.
2011. márc. 2. 08:59
 2/45 anonim ***** válasza:
65%
Mondd meg a férjednek, hogy neked ez nem elég. Lehet, hogy neki ennyi elég, de te többe vágysz- Ne csak azt nézze, hogy neki mennyi a jó, hanem rád is jobban figyeljen oda. Ha szeret téged, akkor megérti. Ha pedig nem, akkor tőlem azzal fekhetsz össze, akivel akarsz. Áldásomat adom rád :D
2011. márc. 2. 09:00
 3/45 anonim ***** válasza:
47%

Inkább beszéld meg vele, mert lehet, hogy lelki gondok miatt van ez.

Ha nem érzed jól magad, válj el!

http://www.youtube.com/watch?v=sNgurK9ekz8

2011. márc. 2. 09:00
 4/45 anonim ***** válasza:
17%
Simán...irj privátot. :P
2011. márc. 2. 09:01
 5/45 anonim ***** válasza:
46%
Én ffi.vagyok próbálom de nemjön össze!
2011. márc. 2. 09:02
 6/45 anonim ***** válasza:
80%

Ne legyél ennyire ösztönlény!

Emberek vagyunk, beszéljétek meg, próbáljatok EGYÜTT közös nevezőre jutni!

2011. márc. 2. 09:09
 7/45 anonim ***** válasza:
94%

Nem tartanék,mert nem vagyok szajha. Ha eddig is elég volt ennyi,akkor most miért nem? Ha eddig rendben volt,akkor pedig meg kell keresni az okát!

Ha ez sem megy,akkor először elválni,és utána keresni pasasokat,akik kielégítenek.

2011. márc. 2. 09:21
 8/45 A kérdező kommentje:

Próbáltam már vele megbeszélni de mindig arra hivatkozik hogy fáradt, meg lefárasztja a munkája. Pedig egy állami cégnél vagyonőr és nem hiszem hogy az annyira fárasztó lenne. Lehet Ő már nem kívánja annyira. Ő 43 éves én 24.

Szeretem és nem akarok elválni tőle de valamit lépni kellek mert ez így nagyon nem jó! És szerintem fordított esetben Ő is ezt tenné.

2011. márc. 2. 09:47
 9/45 anonim ***** válasza:

Hát akkor gratulálok az életfelfogásodhoz!

Csak addig mindent, amig neked jó?

2011. márc. 2. 09:53
 10/45 A kérdező kommentje:

Hát akkor gratulálok az életfelfogásodhoz!

Csak addig mindent, amig neked jó?

Akkor mit csináljak? Szenvedjek 24 évesen és mondjak le a sexről? Mikor az a legjobb dolog az életben! Mikor ha nem most! 60 évesen már a kutyának sem kellek úgy sem!

2011. márc. 2. 10:06
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!