Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nektek kudarcélmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nektek kudarcélmény?

Figyelt kérdés

Ha nem élvez el a barátnőtök szex során, ti hamarabb elélveztek mint szoktatok, vagy nem áll olyan keményen a cerka. Foglalkoztat utána titeket egyáltalán?

kort is légyszi

2011. márc. 1. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Micsoda bunkó az a válaszoló aki ezt írta : A női orgazmus csak egy vicc!

Te normális vagy?Nem csak magadra kell gondolni hanem a partnere is....szégyeld magad és nagyon sajnálom a volt a jelenlegi és a jövöben lévő partnereidet!

2011. márc. 2. 07:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan már volt, hogy nem állt fel, és akkor még a barátnőm sem volt annyira a helyzet magaslatán, hogy a kezébe vegye a botkormányt :) Ez elég kellemetlen volt, mondhatni, kudarcélmény.

Olyan viszont még nem fordult elő, hogy nem sikerült volna kielégíteni azt a lányt, akit ki szerettem volna. Én amúgy is azzal kezdem, hogy ujjal-nyelvvel kielégítem a lányt, ezzel egyrészt elmúlik a teljesítménykényszerem, másrészt egy megfelelően kitágított, benedvesített punciba hatolok be, ami mindkettőnknek jobb érzés :)

23F

2011. márc. 2. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

erről eszembe jutott egy vicc:D

Mikor van a nőnek orgazmusa?

...

Kit érdekel!?

2011. márc. 8. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:

igen az, főleg még az első előtt... túlhúztuk az előjátékot és nem állt fel mikor kellettvolna... igy még mindig szüz vagyok... pedig ez már második alkalom volt hogy szerettük volna... elsőre meg a gumikibontás tartott tul sokáig...

aaaaajjj... nehéz 21 évesen belevágni... és főleg nehéz igy már elvonatkoztatni attól hogy teljesitménykényszer...

naa de legk már minden jó lesz :) remélemmmm :)

21/f

2011. márc. 8. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok, és csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem nem szabad kudarcélményként felfogni, ha épp nem úgy jön össze az orgazmus... :) Sztem a csajok se annak fogják fel, mert egy figyelmes pasi úgyis kielégít más módszerekkel ... szájjal/ kézzel..

23/n

2011. márc. 8. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes hogy foglalkoztat, mert jobb ha tudod: a csajok másnap órán kacagva vagy épp kipiruló arccal kitárgyalják az előző napi élményeiket, és a jo meg a gyenge teljesítmények is gyorsan terjednek. De igaza van annak, aki azt mondta, hogy a teljesítménykényszer megöli a szexet. Legyél laza, szexelj sokat, minél többbekkel, akkor a teljesítmény is jön majd magától!
2011. márc. 9. 01:24
 17/17 anonim válasza:

Egy szőke nős viccet tudnék idézni:

-Mikor élvez el a szőke nő?

-?

-Ki a francot érdekel.

2011. márc. 9. 01:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!