Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nektek kudarcélmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nektek kudarcélmény?

Figyelt kérdés

Ha nem élvez el a barátnőtök szex során, ti hamarabb elélveztek mint szoktatok, vagy nem áll olyan keményen a cerka. Foglalkoztat utána titeket egyáltalán?

kort is légyszi

2011. márc. 1. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Hogy a viharba ne?Ez tök gáz ,hisz azért vagyunk ,hogy elvigyük egymást a csúcsra.Viszont ,ha én elmegyek akkor máshogy kell befejezni amit elkezdtem..

20/f

2011. márc. 1. 22:12
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem kudarc..ugyanakkor foglalkozok vele,hogy a következő alkalommal hogyan csinálhatnám jobban.
2011. márc. 1. 22:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem sikerült szex közbe eljutnia a csúcsra, akkor ott a kis kezem, szám és megoldom :D

Nem kell kudarcélményként tekinteni rá.

Ha első pár alkalom, akkor még akár normálisnak is mondható, hisz azért meg kell ismerni egymás testét... legalábbis tapasztalataim szerint sokkal jobb a szex a pároddal, mint egy egyéjszakással... most nem a kapcsolat javára mondom, csak nah :D

20F

2011. márc. 1. 22:30
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Amikor még fiatalabb voltam még érdekelt volna. Hála égnek ezek a gondok elkerültek. Aztán rájöttem hogy jobb ha csak magamra gondolok.
2011. márc. 1. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Pont lesz*rom. A nők mindent tönkretesznek, amiben egy férfi örömét leli. A női orgazmus meg egy vicc.
2011. márc. 1. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
mekkora bunkók-.-'
2011. márc. 1. 23:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

28F

Ha a csaj nem tud elmenni, akkor megkapja kézzel, és szájjal. Semmi gond! Nincs veszett ügy az ágyban!!! A teljesítménykényszer viszont megöki a szexet!

2011. márc. 2. 01:01
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

tegnap 22:57

Ritka egy ökör lehetsz, már bocs! Sajnálok minden utadba valaha került, és kerülő nőt is!

2011. márc. 2. 01:03
 9/17 IQnindzsa ***** válasza:

Mondok neked valamit... Addig ne is legyen coitus amíg legalább 1-2 alkalommal el nem juttattad a csúcsra kézzel / szájjal / vibrátorral.

Ha utána hatolsz be, akkor már nem lesz akkora bűntudatod ha így nem sikerül vagy hamarabb mész el mint szeretnéd.

De azért nem árt ha így is figyelsz és kiteszel magadért.

2011. márc. 2. 03:03
 10/17 anonim ***** válasza:

A 2. válasz teljesen korrekt volt.

Nekem volt 1szer, hogy nem állt fel, mikor kellett volna. Életem 1ik legkínosabb pillanata volt, kudarcélmény volt persze, hogy ne lett volna az. Szerencsére kovetkezo alkalommal minden oké volt, szal már nem foglalkoztat.

22/F

2011. márc. 2. 05:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!