Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kit válasszak? ( részletesen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? ( részletesen, nagyon bőven lent )

Figyelt kérdés

1 hónapja járok egy sráccal,vagyis hivatalosan nem mondtuk ki,de ő úgy tekint hogy járunk.Ő egy tipikus jófiú és azt hiszem szeret is,én viszont inkább testvérnek,igazi jó barátnak tartom.Megcsókol meg ilyenek és nem érzek semmit,egyszerűen nem tudok rá úgy tekinteni mint egy férfira.A másik fiú viszont az ő egyik haverja,akivel van egy közös hobbynk és így kb hetente 2x együtt töltünk olyan 5-5 órát( vele már volt egy egyéjszakás kapcsolatom még mielött a ,,barátommal,, összejöttünk). A lényeg,hogy ő viszont a tipikus rosszfiú.Azóta is,hogy együtt voltunk,mindíg bepróbálkozik,hogy menjek át hozzá,folytassuk,stb. Igazából ő rettentően vonzz,Vele simán eltudom képzelni a szexet,bármikor,bárhol,forr köztünk a levegő,de ő komoly kapcsolatot nem akar senkivel.A kérdésem pedig az lenne,hogy mit tegyek ? Mert megcsalni nem akarom a ,,barátom,, de a rosszfiút viszont hihetetlenül akarom. ( plusz infó még hogy a 2 srác amúgy ismeri eléggé egymást,mondhatni,hogy havernál többek is, a ,,barátommal,, még hivatolosan nem jelentettük ki,hogy egy pár vagyunk mert nemrég szakított a barátnőjével miattam,szóval a rosszfiú nem sejti,hogy a jófiúval vagyok). Ha nagyon bonyolult így leírva és kérdés van még akkor leírok még részleteket. Kérlek adjatok tanácsot. A jófiú szeret és akar és komoly szándékai vannak,de nekem ő csak barát. A rosszfiú szintén akar,de nem komoly szándékkal,én is akarom őt de akár komoly szándékkal is.

és kérlek Titeket hogy ne kurv@zzatok meg ilyenek,hiszen hűséges vagyok és dilemmában vagyok...

2011. márc. 1. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy te dilemmában. Máris választottál.
2011. márc. 1. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:

a rosszfiú megbasz és kidob.

a jófiú pedig mindig melletted állna.

régen én is rosszfiú párti voltam, aztán rájöttem pár csalódás után, hogy nem éri meg. most jófiú van mellettem, és tökéletesen boldog vagyok :)

19/L

2011. márc. 1. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Jaj, de aranyos vagy:)..hát ettől nem leszel kurv@:)..mindenkivel előfordul, hogy nem tudja a "helyes" irányt.

Csak azt tudom mondani, hogy mit csinálnék, ha a helyedben lennék:

A jófiúval leülnék beszélgetni és tisztázni a dolgokat. Elmondani neki amit érzek, őszintén, becsületesen. 1 hónap nem a világ, ki fog heverni téged, főleg, hogy még hivatalosan nem is vagytok együtt.

Ezután jobban megismerkednék a másik sráccal. Bár az elmondásod alapján nem tartom valami korrekt embernek, hiszen a barátjának vagy a barátnője. Igaz, nem tudja, de ha tényleg jóban vannak, akkor talán sejthet valamit, ha nem hülye. Szerintem ő csak játszadozni szeretne veled, bár kettőtökön múlik, hogy alakul. Lehet beléd szeret, ha jobban megismer, és éppen ezért hagyj időt elsősorban magadnak, hogy ő megismerjen, és hogy te tudd, hogyan viszonyul hozzád a fiú.

sok sikert.

2011. márc. 1. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Elmondom,én mit tennék!

Elhagynám a jófiút,őszinte lennék hozzá,és úgy szakítanék Vele!Aztán irány a rosszfiú karjaiba,kitombolnám magam Vele,de nem venném komolyan.Ezt követően,ha még nyitott a lehetőség,visszatérnék a jófiúhoz.Ha nem,keresgélnék tovább,míg olyat nem találok aki számomra az Igazi.

Elmondom,miért.Azért,mert egy életünk van.A kutyák királyának kell lenni,és nem a királyok kutyájának.

2011. márc. 1. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
hát ez elég nehéz kérdés. szerintem azzal ne járj akit te nem szeretsz, annak télleg nincs semmi értelme. menj a rossszfiúhoz, hisz végülis tényleg csak egyszer élsz, de ne vedd komolyan!
2011. márc. 1. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A jófiúd unalmas, a rossz fiúd kihasznál. Szerintem egy harmadik (srácot) lehetőséget kell választanod. Keress egy olyat, akiért odalehetsz, akivel bármikor szexelnél és még komoly kapcsolatot is akar!

2011. márc. 1. 18:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !
2011. márc. 1. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább a jófiú bár ha nem érzel semmit sem amikor megcsókol akkor lehet jobb a semmi...nem tudom...nehéz kérdés...én is voltam ilyen döntésben csak én jólány><rosszlány ügyben és sajnos rosszul döntöttem!!másfél évig ittam kb a levét a rossz döntésemnek! ma a barátnőm az a bizonyos "jólány" és nagyon szeretjük egymást:)
2011. márc. 2. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!