Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha feljön bennem az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha feljön bennem az hogy milyen jó lenne ha egy lány nyalna ki vagy én őt. És nem is az hogy vonzódom hozzájuk mert egyáltalán nem. És barátom is volt 1 évig. De ez a dolog mindig feljön bennem. Ez mért van?

Figyelt kérdés
Légyszi normális válaszokat adjatok ! Előre is köszönöm !
2011. febr. 28. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:

bennem is sokszor felmerül :$

én kipróbálnám egyszer.kíváncsi lennék :)

szerintem a kíváncsiság hajt minket és azért..:)

2011. febr. 28. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:
hehee :)
2011. febr. 28. 22:07
 3/8 mimosa válasza:

Na, még a végén összejöttök???

Bocs de nem hagyhattam ki, amúgy szerintem nagyjából minden lány gondol erre néha. Úgyhogy én is szoktam, de ettől még a pasikat szeretem. Akinek van rá lehetősége és kedve az próbálja ki sztem :)

2011. febr. 28. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

"Néha feljön bennem az hogy milyen jó lenne ha egy lány nyalna ki vagy én őt!"

Ezzel én is így vagyok!

:D

28F

2011. febr. 28. 22:44
 5/8 anonim válasza:

minden nőben ott van a hajlam..csak elő kell hozni..

és van aki titkolja..van aki nem.. :)

2011. febr. 28. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod én szívesen beszélgetnék erről a témáról. Bennem is felmerült már párszor a gondolat! 24/L
2011. márc. 1. 12:09
 7/8 anonim válasza:

De jó, akkor nem vagyok egyedül. Szivesen kiprobálnám én is, milyen egy nővel.

25L

2011. márc. 1. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Van benned egy kis biszexuális hajlam. A biszexualitás nem azt jelenti, hogy teljesen egyformán vonzanak a nők és a férfiak. Annak is vannak fokozatai. Te mondjuk járni semmiképpen sem akarsz lánnyal, de azért a női nemi szerv izgat, és szívesen kipróbálnád, milyen érzés kinyalni egyet. ;)
2011. márc. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!