Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már tudjuk, hogy a tökéletes címlaplányok retusált narancsbőrszörnyek, miért akarunk mégis hozzájuk hasonlítani? Egy csontváznak már nem alapszükséglet a szerelem.
Én imádom a molett lányokat, sokkal kedvesebbek , és természetesebbek, és az ányban is elbujhat mögöttük minden divatp.nci . de ez magánvélemény , a kérdésre csak kérdéssel tudok felelni :
Miért dicsöség egy fiunak, ha már 50 lányt lefektetett ?
Miért szégyen egy lánynak ha már 50 fiunak "széttette a lábát" ?
Miért divat melegnek lenni ?
Miért érdekesebb töle egy rocksztár, ha drogfüggö, ahelyett hogy becsületes családapa lenne ?
stb.
stb.
stb.
Mert manapság a nők versengenek egymással a férfiakért.
20/N
02:50 , ne hari , de akk megetted a médiaszemetet te is ha igy ha gondolod. Többezer éven keresztül a széles csipöjü, nagymellü kövér nöalak volt a szép a "himek" szemében, mert jobban tud szülni, és táplálni az utódot. Amióta megszünt a természetes kiválasztódás, azóta a csontsovány "modellalkatok" , és a "tökmindegy mien alkat, de vastag a tárca" fiuk az ideálok.
Nem általánositottam, csak a többségi véleményt vettem alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!