Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a személyiségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a személyiségem miatt nem tudom élvezni, amikor "kényeztetnek"?

Figyelt kérdés

Egész életemben nagyon független voltam, és nagyon nehezen tudtam elviselni, amikor valaki szívességet tesz nekem, vagyis azt, amikor valaki úgy tesz nekem valami jót, hogy abból neki semmi előnye nem származik.

Már mióta az eszemet tudom ez így van velem, nem igazán tudom mi matt, talán, mert nem épp egy "ideális" családban nőttem fel.

Soha nem bírtam elviselni, azt se ha valaki masszíroz (röhejes, voltam hivatásos masszőrnél is, és végig csak arra tudtam gondolni, hogy ő már biztos abbahagyná), vagy el jön velem vásárolni, vagy csak úgy valahova segíteni, mert mindig azt gondoltam, hogy biztos legszívesebben nem ezt csinálná, meg, hogy már rég abbahagyná stb..

Nos. Ez eddig nem is igazán okozott gondot, de már lassan egy éve kialakult egy komoly kapcsolatom.

fú elég bonyolult ezt leírni, és elnézést, ha nem lesz érthető, de remélem azért valaki, aki építő választ tud adni, lesz elég türelmes, hogy elolvassa, és válaszol rá.

Szóval. Kialakult egy kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem, és kezdetben teljesen rendeben volt a szexuális életünk. Hosszú előjátékok, változatos pózok stb.

De már akkor is bennem volt az a rossz érzés, amikor ő kényeztetett engem. Mindig arra gondoltam, hogy biztos tök nemszívesen csinálja, és emiatt nem tudtam ellazulni, rendesen élvezni. Ez megjelent a különböző pózokban is. Régen volt, hogy hol abban csináltuk, amit épp ő favorizál, hol abban amit én. Csak aztán rám jött a rossz érzés, hogy, amikor abban a pózban vagyunk, ami épp nekem jó, akkor ő biztos nem élvezi, így én sem élveztem.

Ezeket a dolgokat valószínűleg látta rajtam, mert a szexuális életünk folyamatosan romlani kezdett (persze ő ezt nem vette észre, mert, minden úgy történik, ahogy neki jó) már szinte nincs is előjáték, nem is emlékszem arra, hogy mikor volt utoljára olyan, hogy ő nyalt volna ki engem, és ha elkezdjük kb végig egy pózban nyomjuk le, abban ami neki a jó.

Nem vádolhatom őt, mert tudom, hogy miattam alakult ez így, és tudom, hogy egy szavamba kerülne és változtatna, és azzal is tisztában vagyok, hogy az lenne a megoldás, hogy beszélek vele.

De mégsem.

Ha szólnék neki minden tönkremenne, ugyanis lehet, hogy úgy csinálná, ahogy nekem jó, de így hogy kérésre történik a dolog, még inkább bennem lenne a "rossz" érzés, hogy ő neki ez nem jó.

Remélem tud valaki segíteni, egy-két jó tanáccsal, hogy hogy változtathatnék ezen.

És kérem a bunkó válaszolók mellőzzenek, ezt sem szeretném hallani, hogy menjek pszihodokihoz, mert ez a lehetőség teljesen ki van zárva.

2011. febr. 28. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked az egész életfelfogásoddal van a baj, rá kellene ébredned,hogy te is ugyanannyit érsz mint mások, téged is szeretnek, magadat kell előbb megszeretned és megbecsülnöd. Ha ez sikerül, akkor a barátoddal kell megbeszélni az ágyhelyzetet: olyan nincs,hogy ő nem veszi észre,hogy nem élvezed, akkor nem nedvesednél be, fájna ha behatol és ő is érezné és látná rajtad. Mondd el neki,hogy mi zajlik le benned, hogy vágysz a kényeztetésre, de félsz attól,hogy ő nem csinálja szívesen. Rágjátok át a témát, a legfontosabb ha kibeszéled magadból az érzéseidet, ha télleg megértő és odaadó pasid van, minden rendbe jön.

Szurkolok nagyon

2011. márc. 2. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Jézusom... Ezt nem szabadna ennyire túldramatizálnod..

A problémád több sebből vérzik, viszont ugyan oda mutat minden( te úgy érzed, neked azért tesz meg bárki bármit, mert udvarias, s közben eszedbe sem jut, h esetleg azért, mert az neki is jó)... Végül is egy ördögi kör az egész..

Szerintem erre a problémádra itt a gyakorin nem fogsz megoldást találni.

Te magad is tudod, h mi lenne a helyes megoldás, itt pedig az emberek többsége ugyan ezt a helyes megoldást tudják leírni.. Lehet, h kezelésre lenne szükséged(pszichológus). Azt hiszem, hogy ha igazán komoly a párkapcsolatotok, akkor elmondhatod az összes érzésed a párodnak... Lehet, h ő nagyon sokat tudna neked segíteni...

üdv.

2011. márc. 2. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen gondolataim. Nálunk sem volt divat a hozzáérek dolog. Az első osztálytalálkozómon egyik lánynak sem adtam puszit, elvégre egyik sem a csajom. :) Ha masszíroznak még mindig azt gondolom, hogy na most hagyja abba, mert már ráunt. A puszit és az érintést már annyira levetkőztem hogy nagyon nagyon közvetlen tudok lenni a lányokkal. Mármint idegen lányokkal. A masszírozásnál sajnos az önző barátnőm nagyon rásegít erre. Amikor szájjal kényeztet, mindig arra gondoltam hogy mindjárt abbahagyja mert elfárad a nyaka, meg ilyenek. Ha nem látom az önzetlenséget és hogy élvezetből csinálja akkor még mindig bennem vannak a régi dolgok.

Több érintés és közvetlenség kéne az életedbe. Felismerésekre kellene jutnod. Brian Tracy Phoenix szeminárium mp3-ban fönt van ingyenesen a neten. Letölthető. Nem kamu menedszer szöveg, hanem rendes lélektan.

Aztán, fel kell ismerned a szeretet erejét. Azét amit a tévék ócska műsorai már elcsépelt nyáladzásként mutatnak be. Erre a Távkapcs c film, az Emlékezz a titánokra, Final Fantasy, Edda - Éjjel érkezem, nagyon alkalmas, ha értelmesen gondolkodsz. Ezek a felismerések fejlesztik a személyiségedet, ha át tudod érezni azokat az érzéseket amiket ezek a művek közvetítenek. Legyél egyedül, ne mással együtt, mert a megfelelnivágyás és a színlelés elrontja az egészet. Hinned kell az emberi jóságban, és látnod kell az ellenségedben is az embert. Ha ezen az úton jársz, nem fog eluralkodni rajtad ez a sok negatív gondolat. Legalábbis nekem ez hozta a változást javarészt.

2011. márc. 2. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja és 28F voltam
2011. márc. 2. 23:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Fú nagyon szépen köszönöm. Annyira ráéreztetek a lényegre, és el sem hiszitek ez mekkora erőt ad ahhoz, hogy tudjak változni.
2011. márc. 2. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Szívesen máskor is.

Igazából a közvetlenséget a keresztanyámékon is észreveszem. Vendégszerető barátkozó család, akik eléggé aktív életet élnek.

Szoktak cserediákokat is fogadni. Teljesen ingyenes alapon, valami AFS nevű szervezettől. Azt mondja keresztanyám hogy hihetetlen sok szeretetet és erőt adnak a befogadott diákok. Olyankor kis időre családtaggá válnak. Nekem ez kicsit még sok, de az emberi érzelmek csak az általános iskolában cikik, amikor kicsúfolnak érte a többiek, és amíg magad át nem érzed, addig elcsépelt baromságnak fogod tartani. Nekem 25-26 évembe került amíg rájöttem a valódi értelmére és értékére, bár azelőtt sem voltam azért nyomi. :)

2011. márc. 4. 12:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!