Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a személyiségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a személyiségem miatt nem tudom élvezni, amikor "kényeztetnek"?

Figyelt kérdés

Egész életemben nagyon független voltam, és nagyon nehezen tudtam elviselni, amikor valaki szívességet tesz nekem, vagyis azt, amikor valaki úgy tesz nekem valami jót, hogy abból neki semmi előnye nem származik.

Már mióta az eszemet tudom ez így van velem, nem igazán tudom mi matt, talán, mert nem épp egy "ideális" családban nőttem fel.

Soha nem bírtam elviselni, azt se ha valaki masszíroz (röhejes, voltam hivatásos masszőrnél is, és végig csak arra tudtam gondolni, hogy ő már biztos abbahagyná), vagy el jön velem vásárolni, vagy csak úgy valahova segíteni, mert mindig azt gondoltam, hogy biztos legszívesebben nem ezt csinálná, meg, hogy már rég abbahagyná stb..

Nos. Ez eddig nem is igazán okozott gondot, de már lassan egy éve kialakult egy komoly kapcsolatom.

fú elég bonyolult ezt leírni, és elnézést, ha nem lesz érthető, de remélem azért valaki, aki építő választ tud adni, lesz elég türelmes, hogy elolvassa, és válaszol rá.

Szóval. Kialakult egy kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem, és kezdetben teljesen rendeben volt a szexuális életünk. Hosszú előjátékok, változatos pózok stb.

De már akkor is bennem volt az a rossz érzés, amikor ő kényeztetett engem. Mindig arra gondoltam, hogy biztos tök nemszívesen csinálja, és emiatt nem tudtam ellazulni, rendesen élvezni. Ez megjelent a különböző pózokban is. Régen volt, hogy hol abban csináltuk, amit épp ő favorizál, hol abban amit én. Csak aztán rám jött a rossz érzés, hogy, amikor abban a pózban vagyunk, ami épp nekem jó, akkor ő biztos nem élvezi, így én sem élveztem.

Ezeket a dolgokat valószínűleg látta rajtam, mert a szexuális életünk folyamatosan romlani kezdett (persze ő ezt nem vette észre, mert, minden úgy történik, ahogy neki jó) már szinte nincs is előjáték, nem is emlékszem arra, hogy mikor volt utoljára olyan, hogy ő nyalt volna ki engem, és ha elkezdjük kb végig egy pózban nyomjuk le, abban ami neki a jó.

Nem vádolhatom őt, mert tudom, hogy miattam alakult ez így, és tudom, hogy egy szavamba kerülne és változtatna, és azzal is tisztában vagyok, hogy az lenne a megoldás, hogy beszélek vele.

De mégsem.

Ha szólnék neki minden tönkremenne, ugyanis lehet, hogy úgy csinálná, ahogy nekem jó, de így hogy kérésre történik a dolog, még inkább bennem lenne a "rossz" érzés, hogy ő neki ez nem jó.

Remélem tud valaki segíteni, egy-két jó tanáccsal, hogy hogy változtathatnék ezen.

És kérem a bunkó válaszolók mellőzzenek, ezt sem szeretném hallani, hogy menjek pszihodokihoz, mert ez a lehetőség teljesen ki van zárva.

2011. febr. 28. 21:56
1 2
 1/16 Just A. Guy ***** válasza:
Hát figy, a párkapcsolat erről is szól, hogy önzetlenül adunk a másiknak. És ha szeret valaki, akkor szívesen csinálja ezt, még ha neki nem is kényelmes. Őt ez olyankor nem zavarja és nem csinálna mást. A másik: Előjáték alkalmával nem csak neked jó ám (az írásodból azt veszem le, h nő vagy), a férfiak szeretnek nyalakodni (magamból kiindulva:D ) úgyhogy emiatt főleg ne aggódj. Most ahogy elképzellek, te a kihasználás ellentéte lehetsz :) mindenesetre azért egy kicsit szabad hagyni h kényeztessenek, megcsináljanak vmit helyettünk :)
2011. febr. 28. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel énis hasonlóan vagyok, én ezt így el is mondtam a barátomnak, teljesen megértette, sőt hozzátettem hogy ha nemakarja ne csináljon nekem semmit, csak ha őis szeretné. Szerencsémre olyat fogtam ki aki szeret kényeztetni és azért élvezem mert ő élvezi (hogy élvezem, vagy hogy csinálhatja) fú, ezt elég érdekesen írtam le :D

de még azt tudod csinálni, hogy ezt a kérdést megmutatod neki, szerintem érteni fogja, és így nem lesz semmi baj sem, sőt lehet sokat javulna, mert ha látná az én válaszom, lehet hogy ötletet kapna ahhoz hogy állandóan mondja neked hogy ő AKAR kényeztetni téged, AKARJA az orgazmusod, és AKARJA HOGY NEKED JÓ LEGYEN.

Remélem segítettem! :)

2011. febr. 28. 22:58
 3/16 Just A. Guy ***** válasza:
ott a pont az előzőnél, először a barátoddal beszéld meg :)
2011. febr. 28. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Pedig a pszichológus sokat segíthetne rajtad. És mivel fizetsz neki, nem fogod azt érezni hogy csak "úgy " segít. Persze nem erőszak a disznótor, csak az a baj, hogy így az egyetlen életed boldogsága fog rámenni. De hát a te életed, te tudod. Én is voltam abban a helyzetben amiben te, de nem írok a megoldásról, mert hosszú. Agyban zajlik a változás, és abban tényleg a pszicho tud segíteni.
2011. márc. 1. 11:51
 5/16 A kérdező kommentje:

Valóban lány vagyok.

Pénzem nincs sajnos pszichológusra.

Lehet lesz ezzel kapcsolatban még egy nagy beszélgetésünk a barátommal. De ő nagyon más, mint én. Ő érzelmileg "tökéletes", míg én egy korcs vagyok. Nem igazán érti meg az én lelki dolgaimat. De próbálkozik.

Majd talán beszélek valamikor vele, de most sok más dolog nyomaszt egyben, szóval nem ez a legalkalmasabb idő. Meg most időnk sincs úgy nyugodtan, hosszasan, csak mi ketten beszélgetni. (Mind a ketten tanulók vagyunk.)

2011. márc. 1. 15:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm az eddigi válaszokat, építő jellegű volt mind valamilyen szinten.:)
2011. márc. 1. 15:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Akár hiszed, akár nem, a fiúk egyszerűen imádják kényeztetni a lányokat, mert akkor érzi magát teljesen férifnak, amikor érzi hogy ki tudja elégíteni a nők minden kívánságát. Ha nem szeretnél erről beszélni vele semmi gond, magadban tégy egy kicsit rendet. Próbáld meg felfogni, hogy nagyon szexi vagy, a párod kíván téged, és azért csinálja amit csinál, mert ő is élvezi.

(én pl. szeretem orálisan kényeztetni a párom, míg nagyon sok lány azért csinálja, mert a párja azt szeretné.)

19L

2011. márc. 2. 20:39
 8/16 anonim ***** válasza:
sajnos én is így vagyok vele kérdező..ismerős érzés..
2011. márc. 2. 20:43
 9/16 anonim ***** válasza:

sztem 2 dolgot tudsz tenni:

1: amit már elöttem is írtak, beszélsz a barátoddal, elmondod, hogy mi a nyügöd, nagy valószínüséggel megoldódik.

2: szarsz rá. néma gyereknek anyja se érti a szavát. ha nem jó neki, és nem is szól, akkor így járt.

2011. márc. 2. 20:49
 10/16 anonim válasza:

Attól még, hogy azt hiszed, hogy csak egyoldalú, lehet még neki is előnyös vagy jó. Ha konkrétan a szexualitásról beszélünk, és kényeztet a párod, az neki is izgató. Tapasztalatból tudom. Ez az egyik.

A másik meg az, hogy a kapcsolat feltétlen alkalmazkodáson alapszik. Ha nem akarod neki elmondani, megfosztod annak a lehetőségétől, hogy ápolja a kapcsolatot, és a kedvedre tegyen. Valamint ha nem mondod el neki, rosszul fogod magad érezni, és ha még sok ilyen lesz, akkor felgyülemlik, és kifakad. A vége az lesz, hogy sok minden nyomja a lelked, nem tudsz vele (és a pároddal) együtt élni, és szakítotok, pedig ő megtenne mindent, ha elmondanád mit érzel. Megfosztod a lehetőségtől, hogy ápolj a kapcsolatotokat!!! Ha úgy vesszük ez egy fajta önzés. És ahogy levettem, te nem ilyen vagy.

Szerintem, ha elmondod neki, az a legjobb, mert megadod neki a választás lehetőségét: vagy átbeszélitek, és megnyugszol, vagy hagyja a dolgot, mert tényleg nem tetszett neki, csak neked akart örömet okozni. Ez esetben pdig be is csapod, hogy fölöslegesen töri magát.

Nem ellenséges vagy vádló hangnemben próbáltam írni, hanem megpróbálok rávilágítani az érem másik felére is, hogy ne csak azt lásd, hogy Te mit érzel, hanem hogy Ő mit érezhet.

Remélem segítettem!

R. (20/L)

2011. márc. 2. 20:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!