Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog ha néha el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ha néha el tudnám képzelni a szexet lánnyal?

Figyelt kérdés

veletek volt már ilyen

lány vagyok

2009. febr. 16. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Bisex vagy, ennyi...

Én biztos nem csinálnám lánnyal, mert nincsenek ilyen hajlamaim.

2009. febr. 16. 23:42
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Szia! Én igen, eltudnám képzelni, smaciztam is már csajokkal, legjobb barátnommel, rokonommal stb!

Ez egy biszexuális hajlam, de lehet, hogy fiatalkorban még csak kíváncsiság!

2009. febr. 16. 23:54
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Én mint férfi jobban el tudok képzelni két lányt ,mint két fiút. Szebb látvány az,amikor két gyönyörű női test egymáshoz simul,mint az ha két szőrös férfi test simul egymáshoz és egymást kényeztetik.

Úgyhogy szerintem normális dolog az amit néha el tudnál képzelni.

Rúgjatok fenékbe ha nem jól látom a dolgokat.

2009. febr. 16. 23:54
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
szerintem csináldis nagyon élvezni fogod.
2009. febr. 16. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nincs olyan lány/nő akinek nem fordult még meg a fejében.Vannak akik ki is probálják de vannak akiknek csak a gondolatukban marad meg.
2009. febr. 17. 00:09
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
normális dolog...én ki is fogom próbálni ebben biztos vagyok, csak még nem találtam meg rá a megfelelő lányt..:) csak nehogy túlságosan megtetsszen:)
2009. febr. 17. 02:39
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
El tudném képzelni, de megtenni nem.:D
2009. febr. 17. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Persze hogy normális. És az is normális, ha megteszed.
2009. febr. 17. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
23:54-es: sztem eléggé általánosítasz... van gyönyörű férfitest is, és csúnya női... én pl egyáltalán nem vagyok gyönyörű testű hiába vagyok nő, van vagy 10 kiló túlsúlyom - na és ha én fekszek le egy lánnyal és azt kéne nézned, arra mit mondanál? :)
2009. febr. 17. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

sokan eljátszadoznak a gondolattal, köztük én is. engem jobban izgat a lezbi show, mint egy hetero. nem minden esetben, de legtöbbször. párommal nagyon jó a szex, de kíváncsi vagyok. barátnőmmel képzeltem el sokáig, de most már egyáltalán nem vonzódom hozzá, mert mindent megkapok a Kedvesemtől.

23/N

2009. febr. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!