Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek-e a szexbe vagy ne?
Szia!
Hát figyi!
Szerintem fiatalok vagytok!
Én arra gondoltam rögtön, hogy még nem akar komoly kapcsolatot.Vadászik és az ösztönök...Szóval arra célzok, hogy őt nem igen érdekli, hogy mi van veled.
Ha viszont neked jó, amikor pettingeltek(ahogy te fogalmaztál), akkor neked kell eldöntened, hogy belemész-e egy érzelmek nélküli , csak szenvedéllyel és hormonokkal dúsított vad szexbe vagy inkább ott hagyod és keresel egy olyan emberkét, aki szerelmes és te érdekled nem ami ott van a lábid között!
Gondold végig.Ha neked jó ez, akkor tedd meg és tudsz te is úgy rátekinteni, hogy érzelmek nélkül ,akkor tedd meg.
De amúgy légy okos és ne alázd meg magad!
Szia!
A leírtak alapján úgy vettem észre hogy nem igazán vagytok szerelmesek egymásba. Szerintem érzelmek nélkül nem éri meg belemenni ilyesmibe. A későbbikben magbánnád. Természetesen Neked kell tudni, hogy mi jó neked, de ha már eleve feltetted ezt a kérdést legbelül Te is úgy gondolhatod, ahogy a kommentelők:)
-Tündérlány-
Szia! Az írásodból látszik, hogy nem szereted ezt a fiút, és ö sem téged. Hiszen még beszélgetni sem tudtok, akkor hogyan lehet jó vele a séta is egyáltalán?
Valószínuleg egyáltalán nem érdekli az, amit mondasz, csak egy- vagy esetleg pár éjszakát akar töled!
Szerintem ne add oda magad neki, ha nemtudod megérteni vele magad, felesleges lenne, nem is élveznéd vele a szexet, söt utána esetleg még meg is bánnád, és óriási lelkiismeret furdalásod lenne, hogy csak úgy odadobtad magad neki. Hetekig éreznéd a szagát a böröd alatt, mindezt azért, mert nem akartad igazán!
Legyen benned egy kis buszkeség, és ha valaki megkérezi, hogy "Akarsz velem d...ni?" akkor ne rohanj bele ész nélkul, csak azért, mert az a másik akarja! Ha te nem akarod, attól nemkell a másik érzéseit kovetni, ha Te nem akarod!
Remélem tudtam segíteni, Udv!
Lehet, hogy csak félénk a fiú, még meg kell nyílnia. Előbb jobban meg kell ismernie. Kérdés az is, mennyi ideje jártok.
Bár fura, hogy a szeretkezést meg merte kérdezni. Vagy nagyon vágyik már rá, vagy csak arra vágyik. Azt mondom, várj, amíg megnyílik előtted (vagy kibújik a szög a zsákból, és keres mást), mert utána lehet, hogy csak megbánnád, és később, amikor már azért nem kell beszélnetek, mert tudjátok a másik gondolatát, sokkal nagyobb élmény lesz :)
Egy ffi.
Szerintem ha beszélgetni nem tud (nem akar) normálisan, akkor az ágyban sem lenne nagy szám. Nem hiszem, hogy nagyon figyelne arra, hogy neked is jó legyen, így nem valószínű, hogy nagy élmény lenne.
Én nem feküdnék le egy ""ahhha- dumás" (buta) férfival, de végül is te tudod, hogy mit várhatsz tőle. Ha nem szeretsz bele, és csak a szex kell mindkettőtöknek... Mindegy, én akkor sem tenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!