Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a menzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjátok meg a menzi alatti sexet?

Figyelt kérdés

A zuhányzón ill. kádon kívül.

Esetlen törölköző? Azzal talán az lenne a gond, h. nem tudnám úgy kimásni, h. anyám észre ne vegye:S

Tehát más ötlet??

2009. febr. 16. 22:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ez egyenesen hulyeség!

Menzesz alatt szexelni? Miért nem lehet kibírni azt a pár napot nélkule? Ne mondjátok má, hogy annyira fontos!!!

2009. febr. 17. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyankor egy másik nyílást keresünk egy kicsit odébb. Havi 1-2 alkalommal azt is lehet használni, csak az első pár alkalom furcsa, amíg megszokja az ember.
2009. febr. 17. 00:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam mondani, Anus Pannonius :)
2009. febr. 17. 01:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért nem lehet kibirni az a pár napot ? Nézzük csak, ha 1 hete nem voltunk együtt és csak egy hét múlva lenne rá alkalmunk újból, akkor miért ne lehetne menszi alatt, vigyázva (természetesen gumival).
2009. febr. 17. 01:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért nem lehet kibírni? Mert távkapcsiban vagyok és nagy ritkán tudunk talizni. És ha éppen pont úgy sikerül talizni, akkor esetleg lehet szó a szexről. Természetesen gumival és csak a gyengébb napokon. És nem csak arról szól a dolog, hogy nekem milyen igényeim vannak...A páromra is figyelni kell. Őt meg nem zavarja pár csepp vér. És inkább ez, minthogy máshol kezdjen keresgélni, mert tőlem nem kapja meg, amit akar.
2009. febr. 17. 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem szoktunk. Nem mintha nem kívánnám a páromat (nő vagyok), hanem mert fáj a hüvelyem. Ráadásul nagyobb a fertőzés veszélye, illetve könnyebben megsérül a nyálkahártya is. Miért is ne tudnád kimosni azt a törülközőt? Hideg vízzel hamar kijön. Ne a legnagyobbat tedd magad alá, hanem egy kisebbet. De a zuhanyzón és a kádon kívül nincs nagyon ötletem... Viszont csak akkor csináld, ha te is akarod. És ne azért, mert másképp elhagyna.

23.13-nak: a forró vízzel növeled a vérbőséget. Akkor pont nem, de utána bepótolja.

2009. febr. 17. 11:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. 2. napon én nem szeretem.

Nem az erősebb vérzés miatt,hanem néha önmagában is fájdalmas kicsit a menzesz,a szex meg inkább az örömről szólna!

3. naptól,hát igen a popsiszex az jöhet!

Bár a mai világban már annyi mindent feltaláltak!

Nem tudom mennyire káros az egészségre,de létezik olyan szivacs már a szexboltokban -én kemény 250 Ftért vettem -,amit erre a célra fejlesztettek ki!

M

2009. febr. 17. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:
33%
00:00-as válaszoló vagyok! Koszike, hogy lepontoztatok, igazán kedves toletek!!!
2009. febr. 17. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Max pontot mindenkinek aki vérfürdő alatt is nyomja!!!Lassan az orvosok is szeretkeznek műtét közben...

NpNg

2009. febr. 17. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Komfortérzet ide-oda, ha megvan, akkor is együtt vagyunk mi, ha épp nagyon kívánjuk egymást. Nem zavar egyikőnket sem. És ettől függetlenül nagyon értelmes és igényes emberek vagyunk. Ha pedig nagyon erős, akkor én szoktam orálisan kényeztetni, ő élvezi, és énis, hogy neki jó.
2009. febr. 17. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!