Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen jelei vannak annak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak annak ha a barátom csak a szex miatt van velem? (heti 2-3)

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 15:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha tehetné minden nap csinálná és ha nincs kedvem akkor is addig erölködik amig nem csináljuk.
2011. febr. 28. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi mást nem akar veled csinálni, akkor esélyes.
2011. febr. 28. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak azért találkoztok , hogy csináljátok vagy csak erről beszéltek , folyton letámad , bárhol vagytok.
2011. febr. 28. 16:02
 4/10 A kérdező kommentje:
hétvégente szoktuk csak hétköznap sose csinálunk semmit..csak emlegeti sokszor meg utalgat..
2011. febr. 28. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha addig erőlteti mig nem csináljátok az nem jó, de nem pont ezen múlik. Lehet nagyon kíván mindig, minden körülmények között :-) Miket tesz még a barátod veled ezen kívül? Megkérdezhetem hány éves vagy?
2011. febr. 28. 16:03
 6/10 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,és amugy hétvköznap suli után eljárunk kajálni meg hozzánk aztán megy edzésre..hétköznap nagyon alkalmunk se lenne rá hogy csináljuk,csak hétvégén..igazábol nem letámad meg nem csinálja durván csak addig puszilgat meg minden amig meg nem adom magam..
2011. febr. 28. 16:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Vele vesztettem el,és ezért aggodalmaskodok,nem tudom más pasik milyenek ilyen téren!
2011. febr. 28. 16:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és nemtudom ez jelent e valamit, de addig nem nyugszik amig én el nem megyek,neki az nem elég hogy ő elmennyen meg nem is az a fő hanem hogy nekem jólegyen és ezért mindent megtesz
2011. febr. 28. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor me mi problem. Nem kell ettől félni, megilyedni sem, amúgy is fiatalok vagytok még. Hajrá! :-)
2011. febr. 28. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Más össze tenné a 2 kezét, ha ilyen pasija lenne. :)

Szerintem ne aggódj.

2011. febr. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!