Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másfél éve vagyunk együtt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Észrevettem h kb 1 hónapja nem nagyon akar szexelni. Heti egyszer talán. Bov. Lent Mért?

Figyelt kérdés
Nekem tobb szex kell.mindig mondja,hogy ne már mert elfáradt melóba,meg holnap majd.....félek hogy nem szeret már.kérdeztem tole,azt mondta h szeret.volt hogy gyergyár gyujtottam meg csini kis fehérnemut vettem fel,de nem hatotta meg.Azt mondt hogy "minek csináljuk surun már másfél éve vagyunk együtt"Ezen kiakadtam!És akkor mi van hogy másfél éve vgyunk együtt most akkor ne is szexeljünk.Félek hogy késobb mar ennyi sem lesz.gondoltam hogy mondom neki hogy kicsit szüneteltessük,de nem merem mondani SZERETEM!hogy tudnám visszahozni a szexuális kedvét?23L,24F
2011. febr. 28. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban. Most is ez lehet. Várj és magától visszajön a kedve. Ne nyomulj, mert azzal nem érsz el semmit. Kezdeményez azért, de csak apró puszikkal csókokkal, stb. Ha nem használ, akkor hagyd.

Menj el sportolni, vásárolni, moziba a barátnőkkel. Hanyagold egy kicsit és majd utána visszajön a kedve ha látja, hogy kicsit távolodsz tőle akkor megad majd mindent, hogy ne veszítsen el(ha szeret).

2011. febr. 28. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz van.ahogy megnyilvánult az is elég érdekes lehet mostanába vmi miatt tényleg fáradtabb,beszéljétek meg,de mi még régebb óta vonk együtt de nincs ilyen gond.volt régen 1srác aki ugyan ezt csinálta mint a fiúd,még mondta is h szeret de fáradt,a végén szakitott velem 3hétig együttse voltunk,aztán mondta nem szeretett már azé.pf. ja és ne alázkodj meg,ne pitizz neki!
2011. febr. 28. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem pont hogy egy kicsit úgy kéne viselkedned, mintha tennél a dologra. Csinálj úgy, mint aki nem akar szexelni, intézd a kis dolgaidat, de közbe legyél szexi. Néha halaszd a találkozókat. Viselkedj úgy, mint egy vagány, nagyon dögös csaj, akinek van jobb dolga, mint a punnyadt pasijára várni. Hidd el újra feléled majd benne a vadászösztön. Akkor maradsz érdekes a számára, ha nem gondolja azt, hogy most már csak az övé vagy és a kisujját se kell mozdítania. Persze az fordítva is igaz és nem csak a szex terén.

Egyébként egy idő után egy kis mennyiségbeli "visszaesés" elkerülhetetlen. Csak a minőségben ne legyen, az a lényeg!

2011. febr. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!