Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, bevállalnátok férjetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bevállalnátok férjetek kedvéért egy hölgyet az ágyba?

Figyelt kérdés

Sosem voltak leszbikus ingereim,viszont férjem nemrég ittas állapotban azt mondta,hogy kényeztessük az éppen nálunk alvó barátnőmet...

Tudom,hogy minden pasi álma 2 nő,na de a barátnőmmel mi ezt megbeszéltük anno,hogy nem gerjedünk egymásra,maradunk a pasiknál. Na és persze 2 pasi meg én...már is jobban hangzik.

Mindenesetre elgondolkodtam. Abszolut nem vagyok prüd,na de akkor már egy idegennel...

Volt már olyan közületek,aki bevállalta férje kedvéért? És hogy sült el? Vagy mit tegyek?

2011. febr. 28. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
És te bevállalnál még egy jó pasit az ágyba feleséged kedvéért?
2011. febr. 28. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem tudnám bevállalni. Nagyon max egy idegennel, de a barátnőmmel semmiképpen sem. Szerintem én kicsit megzuhantam volna a férjem eme kérdésére. Egyből olyanokra gondolnék, hogy "vajon miért kell neki a harmadik?, én nem vagy már elég jó, kívánatos?"...

Egy harmadik fél nem jó ötlet arra, hogy a szexuális kapcsolatotokat felturbózzátok.

Én mindenesetre nem tudnám végignézni, ahogy a férjem egy másik nőt kényeztet a szemem láttára.

2011. febr. 28. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam ki, de ha adódna lehetőség nem is tudom mit mondanék, én eléggé féltékeny vagyok, de szerintem dönts a szíved szerint :)
2011. febr. 28. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem vállalnám be én is marhára féltékeny vagyok, és pont ezért tőlem a párom sosem kérne ilyet. Nem állítana ilyen hülye helyzet elé.
2011. febr. 28. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemnemnemnem,nem és nem!!!!!! Te jó ég!!
2011. febr. 28. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve egészséges hetero embernek tartván magamat, hozzá nem tudnék nyúlni egy nőhöz, ez az egyik. A másik meg a szex két ember intim együttléte, párkapcsolatban/házasságban lévők között úgymond a szerelem kiteljesülése, nekem ebbe a fogalomba plusz akárhány fő nem fér bele. Hidd el nem minden pasinak ez a legnagyobb álma, sőt vannak olyanok akik megtisztelik azzal a párjukat, hogy ilyennel elő sem hozakodnak. De a te dolgod, ha úgy érzed neked ez belefér, akkor tedd, de azért számolj azzal a férjed nem akar-e úgymond a beleegyezéseddel "megcsalni" téged, ugyanis szerintem ez nem kifejezetten a 3asban dolog fele irányult, hanem a csinos barátnő fele, aki tetszik neki...

24/N

2011. febr. 28. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem tudnám nézni ahogy a barátom egy másik nőt taperol, kefél stb, nemhogy a saját barátnőm. ha pedig ő maga mondaná, hogy csináljuk a barátnőmmel, akkor leesne a tantusz, hogy lapos a kapcsolat, viszont megcsalni gyáva, és így tenné legálissá a megcsalást...
2011. febr. 28. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha. sőt elgondolkodnék a kapcsolaton, ha a férjem ilyet hozna fel. Most már 4-5 hónapja nem szexeltünk eü okból és igenis elvárom tőle így is, h hűséges legyen és az is.
2011. febr. 28. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem!Nincs ott szükség senkire!
2011. febr. 28. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
2011. febr. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!