Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mekkora az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mekkora az ideális méretü pénisz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:

Hát nekem a véleményem az, hogy a fiatal csajoknál van a pláza cica kategória akiknek az atyaúr isten sem lenne elég és van akik meg barátot keresnek és nem arra hajtanak hogy a város át menjen rajtuk.

Én 19 éves vagyok és épp ezért a sok pláza cica miatt a barátnőm 24 éves, gyönyörü vékony formás feneke van formás melle és nem pláza cica.

nekem 15-16 centi méteres a péniszem és hiszitek vagy sem de minden alkalommal 4 szer minimum elélvez és nem kamu élvezés mert érzem a testemen hogy csepeg vagy éppen folyik, de elő fordult már olyan is hogy annyira akartuk egymást hogy öröm spriccelt. Mi mindent megcsinálunk amit lehet az ágyba ott mindent lehet 1 et kivéve soha nem élveznék a szájába!!!!!!!!!!!

A lényeg az akinek a párja fontos annak nincs problémája hogy nem élvez el és ha kicsi valakinek a farka akkor kicsi nem tehet róla és lehet kicsi de lehet úgy bánik azzal hogy másnap fel sem birtok majd kelni mert annyiszor el élveztek ennnnnyi

2011. máj. 2. 22:17
 52/54 anonim válasza:

Én azt teszem nem spórolok a nyelvemmel simán elélvez.

Utána ő jó ideig szopogatja rágcsálja a péniszem és hihetetlen hogy betud indítani.

Én karjaimba veszem vagy éppen valahova fel ültetem vagy ráfektetem hassal ás folyamatosan megállás nélkül küldöm belé magamat és simán elélvez 2-3 alkalommal.

És az ágy közelébe nem voltunk még.

Majd ráfekszem az ágyra rám ül és hagyom hogy azt tegye amit csak akar és ott a negyedik elélvezés,vagy az 5. utána meg indulok benne és kinyirom magamat ennnyi és kb 30 percet ha feküdtünk az ágyba ennnyi.

minek ide 20 centi méteres farok? felesleges találd meg a megfelelő lányt ne a pláza cicákra hajtsatok mikor van nálok sokkal külömb is és rendes normális és cseppet sem nyafogós

2011. máj. 2. 22:30
 53/54 anonim ***** válasza:
Előttem 2-3 oldallal valaki írta,hogy a férfiak mindig többet mondanak.azért még én speciel részemről elmondhatom,hogy valóban letudom mérni : ))) és nem nagyítok,kb 18,5 cm,viszont nagyon jó "alakja "is van,nem bepukkant ma@al mint sokaknak,és átmérőre is faszás.(nemcsak saját tapasztalat)viszont azt aláírom,hogy 19től felfele nem mindig örülhet valaki annak,hogy nagyobb...beszéltem már olyannal is,aki a mai napig sir mert sose volt barátnője és nem is lesz.....ideig óráig elviselik,de hosszútávon egy csaj sem tudja :S
2011. aug. 31. 13:10
 54/54 pontazvagyok2 ***** válasza:
Szia egyáltalán nem a méret a lényeg sztem igaz én fiú vagyok nem tudom valamelyik csaj hogyan gondolkodik :D am a neten fent is van hogy hogyan kell megmérni a legtöbb férfi látom nem tudja hogyan kell mert ez a rengeteg 20 és afölött lévő pénisz sztem egy kamu ... itt egy honlap itt megláthatjátok hogyan kell lemérni [link] és itt még ott vannak a magyarországi átlagok is kedves kérdező ! nah Pá 15/F
2011. nov. 15. 16:33
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!