Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mekkora az ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mekkora az ideális méretü pénisz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az a lényeg, hogy arányos legyen a férfi testéhez. Már 10 cm nagyságú pénisz is elég ahhoz, hogy kielégítsenek vele egy nőt...
2009. febr. 16. 20:26
 12/54 anonim ***** válasza:
94%

Ha az illető figyel a társára, és mindent megtesz a másikért, hogy kielégüljön, akkor a pénisz mérete 10 cm fölött már tökéletes:)

20 cm az rohadt sok... nagyon sok nőnek fájdalmat okoz, ha túl vastag, az is. Ez kb olyan mint az ideális mell esete. Mindenki sóvárog a D kosarú szilikon után és mindenki sóvárog a 20 cm után, de ha megkapja, akkor általában csalódás a vége...

2009. febr. 16. 20:39
 13/54 anonim ***** válasza:
92%
13.9-14.2
2009. febr. 16. 20:39
 14/54 anonim ***** válasza:
93%
13-18 ez olyan kényelmes intervallum szerintem,ezen belül rohadtúl mindegy én azt tapasztalom.Szélsőségekkel még nem volt dolgom,dehát teljesen igaza van az előttem szólóknak,az a lényeg hogyan bánik vele valaki.Lehet valaki 20 centis fasszal is egy töketlen anyámasszony katonája:-)
2009. febr. 16. 20:48
 15/54 anonim ***** válasza:
31%
Hát nekem tökéletes a 20-as!:)
2009. febr. 16. 20:49
 16/54 anonim ***** válasza:
81%

Annak tökéletes a 20-as, akinek még nem volt dolga vele...nem csoda, hogy ennyi férfinek kisebbségi komplexusa van... tök mindegy a méret, adott esetbena vastagság sem számít

A kérdésre válaszolva: a vagina nem végtelen hosszúságú, nem lehet végtelen centiket sem belegyömöszölni. Van akinek rövidebb és szűkebb, annak kínzás egy nagyobb pénisz, van akinek kifejezetten tág (szülés után a nőknek sokszor), akkor jobban jár egy vastagabb példánnyal. Hosszúságban akkora legyen, hogy elérje a G-pontot(innentől fogva szinte minden méret játszik) és persze szépen nézzen ki:)

2009. febr. 16. 20:59
 17/54 anonim ***** válasza:
36%
Hm...hát nekem eddig 2 férfivel volt dolgom, 22 éves vagyok,mindegyiknek 20-as volt,és tökéletes volt!
2009. febr. 16. 21:06
 18/54 anonim ***** válasza:
91%
Itt mindenki vonalzóval mászkál a zsebében?
2009. febr. 16. 21:11
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy tippem, hogy hogy 20 centi mindenkinek! Méghozzá példákkal. Sokat beszélgetek ilyenekről ismerősökkel. A legjobb barátom szerényen megsúgta, hogy neki 20 centi. Nyaraláson valahogy összeakadtunk, és bár rossz vagyok matekból, az a 20 maximum 15 volt. Az első pasim saját állítása szerint ő olyan 18as, szerintem inkább 13. Tehát a pasik máshogy mérnek! (A nők meg azért nem tudnak parkolni, mert a pasik magyarázzák el, mennyi a 20 centi.)

Az ideális pedig az a farok, amit nem tudok lemérni, mert mire oda jutnánk, eszembe sem jut ilyen hülyeség. (Milyen szerető lehet már az a pasi, akinek a barátnője tud magán annyi lelkierőt venni, hogy vonalzót kapjon és méregesse? Mert saccra még oké, kézbe-szájba vesszük, látjuk, de mérni?!)

2009. febr. 16. 21:20
 20/54 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az már rossz ha valaki a farkát méregeti már elnézést. Lehet akkora péniszed, mint egy négernek, ha nem tudsz vele bánni.. Nem sokra mennél vele. Viszont olyan is lehet, hogy 12 centi és tudd vele bánni. Szerinted melyik a jobb?

NEM A MÉRET A LÉNYEG

Ezzel kéne már kezdeni a gyerekek nevelését komolyan mondom..

2009. febr. 16. 22:32
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!