Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől viszkethet a hüvelyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől viszkethet a hüvelyem?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk együtt először a barátommal, én még szűz voltam. Latex gumit használtunk. Most pedig kissé viszketek, és nem tudom mitől lehet. Szerintetek? :/

Tudom, nem vagytok orvosok meg semmi, csak véleményeket szeretnék.

2011. febr. 27. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Meg kéne mosni esetleg.
2011. febr. 27. 23:13
 2/11 A kérdező kommentje:

képzeld szoktam. és ma is megmostam ha érdekel.

uristen -__-"

2011. febr. 27. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
BaláááááááááááázzzzzzzzzzzssssssssssssssXXXXXXXXXXXXXD:D
2011. febr. 27. 23:18
 4/11 A kérdező kommentje:
-.^ ???
2011. febr. 27. 23:19
 5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy allergiás tünet a gumi miatt.
2011. febr. 27. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:

"Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy gyönyörű nagymellű királynő.

Nick a sárkányölő hős nagyon kedvelte a királynőt a mellei miatt.

Nézegette de csak sunyin, mert tudta, hogy ha csak megpróbálná megérinteni a királynő melleit, halálbüntetés várna rá, sárkányölő ide vagy oda.

De nem tudott megszabadulni a nagy vágytól. Egy nap aztán Nick bevallotta a királyi főorvosnak a problémáját.

- Na, ha csak ennyit akarsz, én tudok neked segíteni, mondta a doki.

De az biza 1000 aranyodba kerül.

Nick gondolkodás nélkül belement a dologba.

Másnap az orvos, míg a királynő fürdött, viszketőport szórt a királynő melltartójába.

Amikor a királynő felvette istentelenül viszketni kezdett neki.

Rohantak az orvosért, aki nagy tudálékosan megvizsgálta a királynőt, majd így szólt:

- Tudom mi erre a szörnyű betegségre az orvosság. Nick a sárkányölő hős nyála kell, 4 órát kell nyálával mosogatni a királynő melleit s a baj elmúlik.

A király minden áron segíteni akart a feleségén, hát azonnal hívatták Nicket a sárkányölőt, aki boldogan nekilátott s négy órán át szopogatta, nyalogatta a királynő csodálatos, hatalmas kebleit, akinek el is múlt a viszketése.

Nick elégedetten távozott és még nagyobb hősként ünnepelték ezek után.

Amikor visszaért a portájára, várta már az orvos, s mondta, akkor most kéri az 1000 aranyat.

Nick jó nagyot röhögött az orvoson, hiszen már megkapta amit akart, s tudta, az orvos nem tudja öt feladni, mert akkor saját maga is nagy bajba keveredik, s eszében sem volt fizetni.

- Majd, ha hülye lennék, mondta s kirúgta az orvost.

Na, másnap az orvos egy hatalmas adag viszketőport csempészett bele a király alsógatyájába.

A király azonnal hívatta Nicket, a sárkányölő hőst...

2011. febr. 27. 23:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mossad má meg... Kérdezősködsz össze vissza ahelyett, hogy megmosnád. Szappant rátolod megsubickolod, leöblíted azt cs. Má nem is viszket.
2011. febr. 27. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Háát nem igaz, hogy nem tudtok rendesen válaszolni :D

Kedves lány :D

Szerintem érzékeny vagy a gumióvszerre...Elég sok lánnyal előfordul,nyugi semmi baj nincs. De ha a viszketési inger nem múlik fordulj nőgyógyászhoz! :)

2011. febr. 27. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
a jóska volt az a kettes műszakból
2011. febr. 28. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
nem szivatás, de az intim mosakodót próbáld ki és váltsatok más márkájú gumira.
2011. febr. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!