Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől viszkethet a hüvelyem?
Figyelt kérdés
tegnap este borotválkoztam és azóta viszket és (nem is tudom) fáj a hüvelyem,hozzá teszem hogy nem élek nemi életet
L/15
2010. jan. 30. 12:38
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg valami fertőzés lehet.Borotvahabot használtál?mert ha az bekerült oda,attól is lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
igen használtam...de vigyáztam,és persze a higéniára is mindig figyelek
2010. jan. 30. 12:48
4/8 anonim válasza:
szerintem biztos hnem fertőzés,hnem a borotválkozás miat van,olyankor nekem is mindig viszket,de aztán majd elmúlik
5/8 anonim válasza:
Talán elkaptál vmi gombás fertőzést, ahhoz nem kell nemi életet élned, bárhol elkaphattad, ha nem múlik el akkor sztem menny el nőgyógyászhoz.
6/8 anonim válasza:
F vagyok, nekem is viszket egy két napot borotválás után..
7/8 anonim válasza:
Ha van folyásod is, akkor jobb lenne minél hamarabb dokihoz menni. Ha nincsen, csak a borotválás miatt van, irritálta a bőrödet, a borotvahab meg pláne jót tesz a nyálkahártyának:S
8/8 anonim válasza:
hm lehet hogy nincs köze a borotváláshoz, hiszen a hüvelyedet nem borotválod. lehet a suli wc-jében kaptál el valamit, vagy egyszer véletlenül nem mostál kezet. bármi előfordulhat. egyébként ez tipikusan a gombának a jele. de lehet hogy borotválkozás közben kaptad el, nem tudom pl ülsz-e olyankor a kádban vagy a kád szélén, mert ott is lehetnek baktériumok amit összeszedhettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!