Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért van, hamar feláll,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van, hamar feláll, miért van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ha smárolok a barátnőmmel,vagy átölelem, akkor egyből feláll a péniszem,ez elég zavaró.naponta minimum egyszer kiverem.

15éves vagyok,és szűz.

mit kéne hogy csináljak?

előre is köszi a válaszokat!

2011. febr. 27. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ez igy termeszetes. Ezt megfogod szokni es nem fog olyan gyakran felallni. En is igy voltam eleinte vele. De mostmar nagyon ritkan all fel csak egy csoktol:)

19/F

2011. febr. 27. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél többet a barátnőddel, egy idő után megszokod, és nem lesz annyira izgató. Teljesen normális dolog amúgy.
2011. febr. 27. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én már 20 éve küzdök ezzel és remélem még vagy 30 évig ilyen leszek:) örülj neki ,sok férfinak vannak gondjai a f....kával
2011. febr. 27. 22:45
 4/10 anonim válasza:
100%
érdekes, nekem is 15-16 évesen voltak az első csókok és engem is zavart hogy közben ágaskodik sztenli. De így a harminchoz közelítve már el is felejtettem milyen szar érzés volt, sőt nevetek rajta hogy szégyeltem. NE SZÉGYELD! Örülj neki, a lánynak még tetszeni is fog még ha nem is mondja meg neked. Hiszen önbizalmat kap tőle. Neki és neked is jó!
2011. febr. 27. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
azlenne a zavaró ha nemállna fel.
2011. febr. 27. 22:54
 6/10 Moszuke ***** válasza:
100%

az én párom konkrétan a pofámba vágta, hogy nagyon izgatja és jól esik neki amikor érzi, hogy a brém feszül amikor ölelkezünk az utcán vagy bárhol..:D

szal.. ha kimondják ha nem.. a lányoknak jól esik ha érzik a brét hogy kemény:)

23/f

2011. febr. 27. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:

egyetértek, nekem is áll a zászló "állandóan", ez így a jó! Addig jó, míg áll! Majd 60 évesen már nem fog...

Szal örülj neki! A férfi ettől FÉRFI

2011. febr. 27. 23:22
 8/10 A kérdező kommentje:

akkor ezek szerint ez csak jó ha hamar áll,és a lánynak is jobban tetszik.

köszönöm a válaszokat!!

2011. febr. 27. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Lányként azt mondhatom, igen felettébb imponáló :D
2011. febr. 28. 03:57
 10/10 Lackaaa ***** válasza:
imádják;) még csak önbizalmat ad nekik, hogy bevagy indulva rájuk és kívánatosak, nem kell semmit szégyelni rajta, vicces dolog:D
2011. febr. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!