Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok titeket zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok titeket zavar az, hogy a sperma az ágyra folyik, miután elélveztek?

Figyelt kérdés
Engem eléggé idegesít, hogy elélvezek mondjuk misszionáriusban és utána még ölelneé a barátnőmet, de közben érzem, hogy folyik az anyag, csöpög a far*amról stb. A lepedő meg olyan lesz. Aztán utána meg azon aludni. Én ezt utálom. Csak engem zavar vagy mást is? 19/F
2011. febr. 27. 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar...a szex ezzel jár, folynak a nedvek összevissza, az is te vagy, én speciel nem undorodok sem a sajátomtól, sem a férfiétól... de nem te vagy az első, akit idegesít, volt egy partnerem, akinek ugyanez volt a baja. Valahányszor az ágyra folyt utána nem volt hajlandó azon aludni, általában én aludtam ott XD

L

2011. febr. 27. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
nekünk nemlesz olyan...elélvez, kicsit nyugiban maradunk, feláll, leveszi a gumit, megtörölgeti, és utána fekszünk vissza ölelkezni
2011. febr. 27. 18:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Amikor gumit használtunk akkor nem volt gond. De mióta fogamzásgátló van ez zavar.
2011. febr. 27. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:

én tök rendesen fel voltam vilàgosítva a szexröl mikor belekezdtünk.. azt valahogy soha senki nem mondta viszont, hogy nincs olyan mint a filmekben, hogy ha kész vagyunk csak hempergünk egymàs mellett és alvàs..

nem.. villany fel, "kifolyasztani a cuccot" neki megmosni magàt, nekem wc és utàna..

elöször azt se tudtam h kifolyik..persze logikusan belegondolva miért ne folyt volna, de erre sose gondoltam..

elég illúzióromboló.

Engem nem zavarna ha az àgyra folyna, inkàBb az érzés, hogy folyik ki belölem..mint aki befosik..

2011. febr. 27. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar annyira, pláne, hogy nemcsak a pasim spermája landol a lepedőn olykor, hanem belőlem is jön a lé. Ez hozzátartozik a keféléshez.
2011. febr. 27. 18:47
 6/11 acel ***** válasza:
Nálunk ez úgy lett megoldva hogy akkor mentem el benne ha el tudott utána menni fürdeni, ha nem akkor nem belé, hanem rá. Engem annyira nem zavart mivel egy wc- aztán törlés és kb nem marad semmi, viszont exemet baromira idegesítette. 22f
2011. febr. 27. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Hozzátartozik a sexhez. Ha nem tudod ezt elfogadni nem való neked a sex.
2011. febr. 27. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi amikor punciba élvezősre tervezzük a szeretkezést, akkor magunk alá teszünk egy törölközőt. Így nem lesz ondós a lepedő, és nem kell rögtön mosdóba rohanni. Amíg kifolyik a barátnőmből, addig nyugodtan ölelkezünk. Aztán zsebkendővel megtörli a punciját, félredobjuk a törölközőt, és kész.
2011. febr. 27. 19:05
 9/11 pura ***** válasza:
Ez egy átlag probléma mivel a hüvely még tág szex után igy vissza folyik a nedv mi ugy szoktuk hogy mikor ki szálok a barátnömböl ő is megtörli a nemi szervét zsepivel meg én is ennyi
2011. febr. 27. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Érdekes mód nálunk 10 esetból 9,5-szer az én oldalamon megy a hancúr és néha bizon y landol is némi cucc a lepedőre...szal én alszok rajta :D

Amúgy meg, ha beleélvezel a scajba és nem húzod ki egyből, ahne egy zsepit tart oda akkor meggátolható mindez...

2011. febr. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!