Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merev állapotban nem tudom...

Merev állapotban nem tudom teljesen lehúzni a bőrt. Önkielégítésnél nem zavar normálisan jön a sperma. Ha egy kicsit lehúzom és úgy érek hozzá akkor fáj. Méretem úgy 17 cm kb.15 éves vagyok. Mi lehet az oka és hogyan lehetne gyógyítani?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület?
2010. márc. 23. 16:38
 2/10 anonim válasza:
87%
Nekem 3 évesen volt fitymaszűkületem, kezelték, ma már nincs. De ugyanez a problémám lenne nekem is :/
2010. márc. 23. 16:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg fitymaszűkület. és ezt csak orvosilag lehet kezelni? házilag nem?
2010. márc. 24. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Hali mindkettőtöknek kedves Kérdező és 16:58-as!

Szívesen segítek a megoldásban, anélkül, hogy rábeszélnélek benneteket bármire is. Viszont érdemi infókra van szükség ehhez, sz'al a megoldás érdekében mindketten őszintén válaszoljatok az alább feltett kérdéseimre. Oké?

Először is... a méret abszolút nem lényeges, és hogy most ezt ti méregetitek-e vagy sem alap ill. merev állapotban, még nem változtat a valóságon. Arra jó, hogy a saját kíváncsiságotokat kielégít7titek a hossz és kerületméricskéléssel... ami viszont egyeseknél kisebbségérzést, komplexusokat okoz, ezen felül a nyílvánosság számára nem publikus információ, magyarul... nekünk ehhez semmi közünk! Menőzni meg nem kéne vele, ha azon célból írnánk ki esetleg (nem feltétlenül ebben az esetben...)

KÉRDÉSEIM:

1.) Hadd kérdezzem meg, hátra szoktátok húzni a fitymátokat? Mennyire? Gyerekkorotoktól fogva?

1b.) Kinél mióta áll fenn ez a probléma?

2.) Meg szoktátok tisztítani a makkotokat a szmegmától? Mivel? (Tusfürdő, szappan, sampon, intim mosakodógél...)

2b.) Van ilyenkor probléma? Ekkor is szokott fájni?

3.) A makkotok vagy a fitymátok fáj, esetleg mindkettő?

3b.)A kérdéses terület, felszín, konkrétan mikor szokott fájni, ha... mit csináltok vele? Ilyenkor hogy viselkedik?

_ Begyullad?

_ Érzetre melegebb/forróbb lesz?

_ A színe belilul, esetleg kipirosodik a felszíne?

_ Csíp, éget fáj, lüktet vagy mit csinál? Vagy csak egyszerűen érzékeny?

3c.) Ez a probléma fürdéskor, ill. fürdés után hogy változik?

3d.) Alsónemű (fecske/boxer) hogyan befolyásolja a problémát?

4.) Fitymátok rövidebb vagy hosszabb a makkotok végénél alap- ill merev állapotban?

4b.) Ha hosszabb, mennyire megy túl a makk végén? (mm/cm...na itt lehet méricskélni...)

4c.) Sima vagy összerojtosodott a fityma vége?

5.) Mi a helyzet a fékekkel? Kinek milyen a fékje, hogy néz ki? (Rendes, normál, kellően hosszú,/rövid, feszes)

5b.) Ha teljesen hátrahúzzzátok a fitymátokat, a fék hártyás bőrréteget közrezárva elkülönül a fity-MA-kktól, :-)... vagy beleolvad a makkba?

6.) Húgycsőnyílás nincs megduzzadva? Ha szétnyitjátok annak ajkait és belenéztek a nyílásba, annak van egy öble közvetlenül a nyílás végében, éppen akkora, hogy egy ilyen fültisztító vattapálcika feje éppen befér. Ebben az öblöcskében nel láttok semmi gyulladást, elváltozást, nem éreztek extrém érzékenységet, vagy akár kellemetlen szagot...stb.

7.) Nem szokott folyni, csöpögni a húgycsőnyílás?

8.) Szenved valamelyikőtök korai magömlésben?

9.) Van-e barátnőtök,/szexpartneretek?

9b.) Vmeikőtöknek ebből kifolyólag probléma a nemi életében önkielégítéskor, orális szex vagy közösülés közben?

10.) Eddig ki mit tett a helyzet javítása érdekében?

11.) Orvos (sulidoki, háziorvos) vizsgálta-e már ezt a problémát? (Feltételezem, urológus ill. bőr- és nemibeteg-gondozó nem...)

11b.) Szülővel, haverokkal, bizalmasotokkal, barátotokkal, bnővel/partnerrel beszélgettetek-e már erről a problémáról?

12.) Önvizsgálatot rendszeresen végeztek magatokon, vagy azt sem tudjátok, mi az, ill. hogyan kell végezni?

(12b.) Amennyiben nem, vmilyen felvilágosítást milyen témakörben ill. ki(k)től kaptatok, ha kaptatok?)

16:58-as:

_ Milyen orvosi beavatkozásra került sor 3 éves korodban?

_ Szövődmények?

_ Te most mennyi vagy?

_ Azóta van változás? Ha igen, mi?

Kérdező!

Azon leszünk, hogy megnézzük, a problémátok kezelhető-e házilag, vagy feltétlenül doki kell hozzá!? Ezt azonban csak őszinteséggel és (ami pláne egy fórumon nem könnyű) bizalommal adott válaszok esetén le7 eldönteni.

Várom pontos válaszaitokat a megszámozott kérdésekre közérthető formában!

Üdv: EE

2010. márc. 25. 01:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Házilag is lehet kezelni fitymatornával.Nekem bevált.
2010. márc. 26. 11:08
 6/10 A kérdező kommentje:

1. Fürdéskor szoktam. Alap állapotban rendesen hátra tudom húzni, csak merev állapotban nem. Hát régen nem tettem csak kiskoromban de mostanában mindig.

1.b 15 éves gyereknél szerintem rég óta de csak most kezdtem el vele foglalkozni, nem gondoltam hogy ilyen nagy gond ez ....

2. Igen, tusfürdővel.

2.b Igen, ha kicsit erősebben hozzáérek a makkhoz fáj.

3. A makk igen.

3.b Akármikor ha hozzáérek fáj. Semmi más csak fáj.

3.c Fürdéskor annyira nem fáj mint máskor.

3.d Ha merev állapotban van és a makk hozzáér az alsógatyához akkor fáj.

4. Alap-, illetve merev állapotban is hosszabb egy kicsit.

2010. márc. 27. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:

4.b Alap állapotban egy centi, merev állapotban fél centi kb

4.c Inkább rojtosodott

5. Szerintem rövidebb mint az átlag.

5.b Nem igazán értem a kérdést de sztem inkább beleolvad

6. Nincs megduzzadva, egy kicsit piros a nyílás körül.

7. Néha-néha.

8. Nem

9. Barátnő van de nem szexelünk.

9.b Még nem szexeltem de önkielégítésnél rendesen jön a sperma, csak a fityma nem megy a makk mögé.

10. Eddig még semmit, csak fürdéskor próbálom mindig hátrahúzni a fitymát.

11. Még nem volt bátorságom elmenni.

11.b Beszélgettünk de nem tudják hogy nekem ez van.

12. Hát nem nagyon tudom hogy kell...

12.b Nem kaptam senkitől felvilágosítást.

2010. márc. 27. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nézzd meg hogyha hátrahúzod akkor a fitymafék fehéredik e.Ha igen akkor rövid.Egyébként a fájdalom biztos hogy fájdalom?Nem inkább érzékenység?Én 19 éves vok és fél éve kezdtem el törődni vele és már nem annyira érzékeny.
2010. ápr. 1. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
hát akkor igen valószínűleg rövid. érzékenység is lehet de hát nem akarom hogy 19 éves koromig ilyen legyen...
2010. ápr. 1. 23:23
 10/10 anonim válasza:
Sok gyakorlás, maszti talan segít kitagulni. Nem próbáltad?
2022. nov. 25. 19:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!