Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan válhatok heteróvá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhatok heteróvá?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy azt hiszem leszbikus vagyok...

és nem tudom hogy van e mód a heteróságra?

2011. febr. 27. 17:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kor áldozata vagy.a csapból is a női báj folyik sőt a filmszakma is ott tart hogy a sz@r filmeket 1-2 leszbijelenettel igyekszenek feldobni.szerintem a leszbikusok nagy része nem is leszbikus vagyis nem igazi csak amolyan szeszély amit idővel kinőnek.Az igazi leszbik a kalocsai női börtönben vannak és szerintem aki látná őket leszokna erről.

mint írtad neked nem volt jó a szex azzal a fiúval akivel voltál de szerintem könnyen lehet hogy egy másikkal jó lenne.túl hamar irtad le az ellenkező nemet

2011. márc. 16. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ha más vagy, fogadd el így magad :)
2011. márc. 16. 23:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Én sajnos tanácsot nem tudok neked adni, de nagyon szurkolok, hogy sikerüljön normálissá válnod :)
2011. márc. 17. 04:10
 24/26 anonim válasza:
Mi az, hogy vele született adottság? nem tudom milyen okos írta ezt de az olvasson utána, ha valaki meleg akkor az a vele született adóttság, ha egy lány leszbikus lesz az a saját hibája, saját agya után megy, ha a fiúkat akarja szeretni probáljon meg többet lenni fiúkkal, de ezt felejtsétek el hogy a leszbiség is vele született adottság, hülyeség.!
2011. márc. 17. 08:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nagyon szeretnék neked segíteni. Ha úgy érzed, hogy egy próbát megér, kérlek írj nekem :)

2011. márc. 17. 23:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter. Lehet gyerekkori trauma is stb.
2012. máj. 29. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!