Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan válhatok heteróvá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhatok heteróvá?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy azt hiszem leszbikus vagyok...

és nem tudom hogy van e mód a heteróságra?

2011. febr. 27. 17:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Bízz a reinkarnációban!

Ha nem tudod így elfogadni magad, akkor keress fel egy pszichológust, aki ebben segít.

Nem akkora katasztrófa, idővel megbékélsz a helyzettel, ha ezt te is belátod.

2011. febr. 27. 18:14
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mielőtt végleg döntesz próbálgass még. Ez egy komoly döntés, és sokszor visszavonhatatlan.

Egy időben én is azt hittem, hogy meleg vagyok. Sőt volt is kapcsolatom egy lánnyal...eléggé kétségbe voltam én is esve mert ugye én NEM akartam meleg lenni. (Társadalmilag nehezebb, szeretnék gyereket szülők stb...)

Később vége lett ennek a leszbi kapcsolatféleségemnek, tartottam egy elég rendes önelemzést. Az én esetemben rájöttem, hogy igazából a nőkhöz a biztonság miatt vonzódtam. (főleg ahhoz a lányhoz) gyerekkorom óta sok rossz élményem volt a férfiakkal, ezért a nők biztonságot jelentették nekem, de szexuálisan a férfiak érdekeltek.

Összeszedtem magam és úgy döntöttem h a szerelemnek adok esélyt nem egy nemnek.

Most barátom van, és nagyon szeretem. Valószínüleg megmarad a vonzódásom a nőkhöz is.

Persze ha tényleg a nőket szereted akkor azon úgysem tudsz változtatni, csak elfogadni. De vigyázz a kategorikus kijelentésekkel, mert ha egyszer rálépsz az egyik útra onnan nehéz visszalépni. Ezért jól vizsgáld meg magad, hogy mik is vezérelnek téged. És szerintem próbáld ki, hogy valóban milyen is egy lánnyal. (ha nem jön be akkor besorolhatod életed merész kalandjai közé XD)

De ha tényleg a lányokat szereted akkor ne habozz. Megfelelhetsz a társadalomnak ha egy pasival vagy, de boldogtalan leszel.

Én melletted állok, mert tudom milyen ijesztő ez az őrlődés. Jelezz vissza (ha gondolod priviben is) mert érdekel. : )

2011. febr. 27. 19:52
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

megoldás:

Hát megfoglak jól meg****(látogatlak)....

aztán meg megbaxlak szivlapáttal amíg mozogsz...

2011. febr. 27. 22:44
 14/26 IQnindzsa ***** válasza:

Utolsónak : Te egy igazi fa.zkalap vagy.

A kérdezőnek.

Ugyebár nekem mint heteró férfinek igen nehéz lenne itt okosat mondanom de bírok némi empátiával és ezért mégis megpróbálkozom vele. Azt tudom ,hogy minden leszbikus lány akit csak ismerek (szám szerint 2) túl van valamilyen rendkívül rossz élményen egy férfi egyeddel. (hasonló barmokkal mint az utolsó hozzászóló)

Szerintem ismerkedj fiúkkal. Nem mondom ,hogy vesd bele magad egy kapcsolatba az első utadba vetődővel. Csak barátkozz. Vannak fiúk akik képesek érzelmekre és akikben van finomság. (Nem csak tesztoszteron és szteroid...)

Találj magadnak egy normális fiút és légy vele őszinte... Ismerjétek meg egymást, fedezzétek fel ,hogy ki mire vágyik... Ha van benned Bi irányultság akkor szerintem a vágy is fel fog támadni. Azt nem hiszem ,hogy valaha is full hetero lehetnél de egy normál Biszex könnyen.

A feladat nehézségét az adja ,hogy majdnem minden férfi lehazudná a csillagokat is ,hogy azt hitesse el magával ,hogy egy leszbikus lány miatta vált vissza heteroba.

Nehéz lesz megtalálni a megfelelő embert.

Ha úgy gondolod, akkor és szívesen beszélgetnék veled erről. Írj rám egy privit ha gondolod.

2011. febr. 28. 03:10
 15/26 anonim ***** válasza:

szerintem is inkább fogadd el magad, vagy lehet hogy azzal a fiúval akivel együtt voltál azzal is rossz volt az élményed, próbáld ki más esetleg kedvesebb, odafigyelőbb fiúkkal és lehet hogy megváltozik a véleményed, ha nem akkor meg bele kell törődnöd..

17f ha gondolod írj privit

2011. márc. 9. 20:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem a volt biológia tanárom azt mondta, hogy tudósok bebizonyították,hogy amikor a fiú a saját neméhez vonzódik az egy hibás gén miatt történik amit az anya ad neki!De azt ha valaki lány létére lányokhoz vonzódik az nem másság mivel nem találtak semmilyen elváltozott gént sem amit ez befolyásol csupán csak a kíváncsiság!Szóval ha hihetünk ezeknek a tényeknek akkor nyugi heteró vagy!!!
2011. márc. 16. 22:36
 17/26 anonim válasza:
Én is leszbikus vagyok,de elfogadtam,és a baráti társaságom is.És így könnyeb mind titkolozni. :) Bátorság csajos :))
2011. márc. 16. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Sehogy. :S

Két lehetőséged van, vagy elfogadod magad ilyennek, vagy lázadsz saját magad ellen. AZ utóbbival csak rontasz a helyzeten. :S

2011. márc. 16. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha szimpla érdeklődést mutatsz a hajlam iránt, akkor még felfogható perverziónak, vagy unaloműzésnek, de ha komoly, akkor tényleg leszbikus vagy... jártál már lánnyal?

Kérdésedre a konkrét válaszom: Sehogy!

Átváltozni heteróvá nem lehet, nem hiszem, h sikerülne magadba beszélned, h a férfiakat szereted, mert előbb-utóbb feljön a felszínre, h nem is érdekelnek a férfiak, aztán akkor cumi van...

Bízd magad a nagy szerelemre, h majdcsak megtalál, biztos lesz majd olyan pasi, aki érdekelni fog, jól érzed magad vele, annyira, h még egy kapcsolatot is el tudnál vele képzelni, "annak ellenére" h férfi.

Remélem segítettem. :)

Üdvözlettel:

Dante

2011. márc. 16. 22:48
 20/26 anonim ***** válasza:

Van egy barátom, aki lezbikus, Szeretnél vele beszélgetni ezekről a dolgokról? Biztos segítene Neked!

17/F

2011. márc. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!