Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csiklói orgazmusnál is összesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklói orgazmusnál is összeszűkül a hüvely? (meg még pár kérdés a leírásban. )

Figyelt kérdés
meg még az a kérdésem hogyha felnyúlok magamnak kb. a középső ujjamat feldugom és akkor ott van valami kemény ilyen gömbszerű valami és kellemetlen ha megnyomom... az normális hogy ott van vagy mi az és a g-pontnak milyen a tapintás és kb holvan? :O
2011. febr. 27. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Jobb, ha azt a gömbölyű valamit nem nyomkodod, főleg nem kézzel, ujjal, mert valószínű, hogy az a méhszájad. És azon kívül, hogy kellemetlen érzés nyomkodni, fertőzést is bevihetsz vele a kezeddel, szóval nem ajánlom. A ciklus során változik a magassága, van, hogy eléred, van, hogy nem, emiatt nem kell megijedni.

G-pont egyén függő, a barátom megtalálta ujjal, legalábbis szerintem, mert van egy pont, ahol ha izgat belül, akkor nagyon érzékeny, és nagyon hamar elélvezek tőle. Nekem kicsit jobb oldalon belül, fent van, természetesen a hüvely falán. Tapintásra annyit mondott, hogy egy kis gumó, egy kis bigyusz.

2011. febr. 27. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
hú köszi a válaszokat. de amiről beszélek azis olyan"kis gumó, kis bigyusz" na de mindegy biztonság kedvéér nem nyomkodom :)
2011. febr. 27. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a kis bigyó közvetlenül a hüvelybemenet után van felül? Egyébként a g pont nekem kb 3 cm mélyen a hüvely felső részén van. Egy kb 5-6 mm átmérőjű recés folt.
2011. febr. 27. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi a főkérdés: nekem a csiklóorgazmusnál is összeszorul a hüvelyem, de nagyon.
2011. febr. 27. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, kb. egy ujjnyira van fent.
2011. febr. 27. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor az tényleg a méhszájad, hagyd csak békén! :D A g-pontod annál lentebb van valahol.
2011. febr. 27. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ha a kérdező helyesen értelmezte az egy ujjnyit, akkor az nem a méhszáj, ugyanis az egy ujjnyi, nem az ujj hosszát, hanem vastagságát jelenti és az kb. 1,5 cm. Ha nem hiszed keress rá a neten pl. mekkora az egy ujjnyi tágulás.

Szóval ez nem a méhszáj, hanem a hüvelybemenetnél lévő záróizom. Jól kitapintható.

2011. febr. 28. 05:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem úgy gondolta, mivel kérdezted is előtte, hogy közvetlenül a hüvelybemenet után van-e. Erre azt írta, hogy nem, az izom pedig ott van. Amúgy ha egy középső ujjat feldugsz magadnak, és ott érzed azt a valamit, akkor az már nem izom, hanem 100%, hogy méhszáj. Így is szokták ellenőrizni, mivel elérhető. Csak nem ajánlatos ok nélkül birizgálni.
2011. febr. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!