Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukám megtalálta a párnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám megtalálta a párnám alatt rejtegetett vibrátoromat, mikor ágyazott. Ott hagyta a párnámon. Nem tette szóvá. (? )

Figyelt kérdés
Szarul érzem magam, egyrészt mert az ágyamban 'turkált', másrész mégis az anyám, és a kicsilánya ágyában lám-lám egy vibrátor szemez vele, egy fekete gumival, a poén kedvéért. Nemtudom miért írtam le, kur.vára gyorsan ver a szívem, stb. Legszívesebben elásnám magam. Ha rám néz tuti egyből erre gondol. Énis erre fogok gondolni...
2011. febr. 26. 20:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is van, tudja, megmutogattam, mikor megvettem, jót röhögtünk, ennyi. :D

22/L"

áhhh de gonoszak a lányok, a kukin csak úgy nevetgélnek.:D értem én...bár fura játék, hogy nincs hozzá test: szóval a lényeg a férfiból csak 1 darab kolbász.

2011. febr. 26. 21:02
 12/28 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ennyire berágtál a dolgon:?
2011. febr. 26. 21:04
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem még akár jól is kijöhettek belőle ha megbeszéled vele. Egy felnőtt embernél ez nem olyan nagy szám, elsőre biztos sokkoló hogy na most már elég nagy ehhez is, de túl kell esni rajta. Még talán jobban össze is kovácsol titeket ez az intim titok.
2011. febr. 26. 21:06
 14/28 anonim ***** válasza:

"áhhh de gonoszak a lányok, a kukin csak úgy nevetgélnek.:D értem én...bár fura játék, hogy nincs hozzá test: szóval a lényeg a férfiból csak 1 darab kolbász."

Lehet, nincs hozzá test, de jobb a lelkemnek az a tudat, hogy párkapcsolatmentes időszakban nem ment át rajtam a fél város, (mert egy pasi nekem testestől-LELKESTŐL kell) mégis kicsit jobban éreztem magam. :)

2011. febr. 26. 21:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Mond anyudnak hogy nyugottan használhatja csak tisztitsa meg utána.
2011. febr. 26. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

"Szarul érzem magam, egyrészt mert az ágyamban 'turkált', másrész mégis az anyám"

Talán az ő házában laksz! Te is egy jóra nevelt lány lehetsz:S Ilyenkor érzem azt, hogy a világ a feje tetejére állt-.-

2011. febr. 26. 21:20
 17/28 anonim ***** válasza:
Én betegre röhögném magam egy ilyenen volt is rá példa. Nevetéstől csorgó könnyekkel meséltük el mit találtunk :DDD
2011. febr. 26. 21:20
 18/28 anonim ***** válasza:
nekem a durexet találták meg az ágyamon(otthagytam)az is kissé gázos volt, de elkezdtem röhögni, ugy hohy jól jöttem ki belőle
2011. febr. 26. 21:30
 19/28 anonim ***** válasza:
Bizonyíték, hogy Anyudnak is van. Ha nem lenne, lenyúlja a tiedet:D:D:D:D:D:D
2011. febr. 26. 21:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Az alapján amit írtál nem lehetsz valami jó kapcsolatban anyáddal :/. Viszont nem rakta el, nem szólt érte, nem hozott téged kínos helyzetbe, szerintem a legjobbat csinálta amit tehetett. Bár vissza is rakhatta volna úgy, ahogy volt, azt nemtudom miért kellett a párnádra tenni :D
2011. febr. 26. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!