Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukám megtalálta a párnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám megtalálta a párnám alatt rejtegetett vibrátoromat, mikor ágyazott. Ott hagyta a párnámon. Nem tette szóvá. (? )

Figyelt kérdés
Szarul érzem magam, egyrészt mert az ágyamban 'turkált', másrész mégis az anyám, és a kicsilánya ágyában lám-lám egy vibrátor szemez vele, egy fekete gumival, a poén kedvéért. Nemtudom miért írtam le, kur.vára gyorsan ver a szívem, stb. Legszívesebben elásnám magam. Ha rám néz tuti egyből erre gondol. Énis erre fogok gondolni...
2011. febr. 26. 20:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%

Anyu már nem ideges.

Apu

2011. febr. 26. 20:52
 2/28 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem jót röhögött rajta.. kb ennyi, kicsit beégtél, de semmi gáz.. tedd túl magad rajta, fogd fel humorosan..XD
2011. febr. 26. 20:53
 3/28 anonim ***** válasza:
77%

Erre előbb kellett volna gondolnod. Már bocs, de a párna alá rejteni??? Ki csinál ilyet..?

Fogadd el, hogy tudja. Elvileg nagylány vagy ha ilyesmit csinálsz. Hát vállald is nagylányként.

2011. febr. 26. 20:54
 4/28 anonim ***** válasza:
54%
Hát ez tényleg elég gázos helyzet. Szerintem nem fogja magától felemlegetni, hiszen ő is éppúgy kellemetlenül érzi magát, mint te, de lehet, hogy jobban. Szóval ha te nem említed előtte, akkor ős sem fogja. Egy vibri még nem a világ vége, lehet, hogy neki is van.
2011. febr. 26. 20:54
 5/28 anonim ***** válasza:

lehet még örül is titokban anyud. hogy nem holmi-féle hapsival közösködsz.

1-2hétig elég zavar lesz, és tényleg azt hiszed mindig ez lesz a gondolatai központjában, de tévedsz. valoszinű át gondolja kell-e beszélni a fejeddel a nővéválásról stb...ha még nem történt ilyesmi. de az is lehet hogy ő is nagyon zavarban érezhette/érzi magát és inkább nem is fog erről beszélni.

de ne félj semmit, minden ember csinálja:)

irtam, kb 1-2hétig biztos nehéz lesz anyu szemébe nézni és csak úgy beszélgetni, de elmúlik gyorsan és minden ugy megy mint régen.

2011. febr. 26. 20:57
 6/28 anonim ***** válasza:
már persze ha lány vagy:)
2011. febr. 26. 20:58
 7/28 A kérdező kommentje:

Abban bízok, hogy hamar elfelejti. Nem az a típus, aki nevetne rajta... :/ De annyira... áhh...

nem akarok a szemébe nézni. nem akarok a társaságában lenni..

2011. febr. 26. 20:58
 8/28 anonim ***** válasza:

Nekem is van, tudja, megmutogattam, mikor megvettem, jót röhögtünk, ennyi. :D

22/L

2011. febr. 26. 20:59
 9/28 anonim ***** válasza:

"annyira... áhh...

nem akarok a szemébe nézni. nem akarok a társaságában lenni.."

akkor ne legyél. csak ha nagyon bezárkózol szobába stb... akkor megfogja kérdezni, hogy mi a bajod. és akkor neked kell elmagyarázni és akkor csak lesz beszélgetés...

2011. febr. 26. 21:00
 10/28 A kérdező kommentje:
nem fogja megkérdezni, megszokta. alapból nem szeretem a társaságát, éscsak akkor vagyok vele, ha muszáj. pl vasárnapi ebédnél... azaz holnap...
2011. febr. 26. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!