Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Meleg az öcsém? :S
Figyelt kérdés
18 éves, már 2 éves tartós kapcsolata van egy lánnyal és boldognak is tűnnek. Az öcsém fala tele van Vámpírnaplók-os (egy tinisorozat) poszterekkel, ami még nem is lenne meglepő, de ma megláttam hogy a mobiljában a sorozat főszereplője a háttér, egy pasi. Pontosan ez a kép a háttere: [link]
Szerintetek meleg lehet? 20L
2011. febr. 26. 18:11
32/34 anonim válasza:
Egyébként mi a faszt turkálsz a telefonjába,??
33/34 anonim válasza:
egyébként neked mi közöd van hozzá hogy turkál a tesója telefonjába? nem szép de az ő dolguk .. és csak az öccsét féltette. mindenki máshogy "mutatja" a féltést...:D
34/34 A kérdező kommentje:
10:31es!
Nem turkálok a telefonjában, le volt rakva a konyhában, és valami üzenete jött. Akkor néztem meg és láttam a hátteret. Viszont a többi képeit tényleg megnéztem, de már csak kíváncsiságból hogy vannak-e még benne pasik.
Amugy meg, most már meglett beszélve az ügy, elmondott mindent, én megígértem hogy nem nyúlok a telefonjához és azóta mégszorosabb lett a viszonyunk. Ennyi
2011. febr. 27. 18:49
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!