Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Meleg az öcsém? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Meleg az öcsém? :S

Figyelt kérdés

18 éves, már 2 éves tartós kapcsolata van egy lánnyal és boldognak is tűnnek. Az öcsém fala tele van Vámpírnaplók-os (egy tinisorozat) poszterekkel, ami még nem is lenne meglepő, de ma megláttam hogy a mobiljában a sorozat főszereplője a háttér, egy pasi. Pontosan ez a kép a háttere: [link]

Szerintetek meleg lehet? 20L

2011. febr. 26. 18:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Több esélyes esélyes

1. Vagy igazad van

2. Vagy még nem nőtt fel és egy férfi ideált talált amgának,akire hasoníltani akar.

2011. febr. 26. 18:13
 2/34 anonim ***** válasza:

én lány vagyok és évekig volt egy bikinis bódi sylvi kép a telefonomba elmentve. nem azért, mert leszbi lennék, hanem mert ha elbizonytalanodtam az alakommal kapcsolatban, akkor ránéztem és megnyugtattam magam, hogy ha ő ilyen alakkal szépségkirálynő, nekem sincs miért aggódnom. aztán ismerek lányokat, akik vékony színésznőkkel, modellekkel plakátolják ki a szobájukat, hogy az inspirálja őket a fogyásban. nem lehet, h az öcsédnél is vmi ilyesmi van? ilyen akar lenni v vmi?

vagy az is lehet, h fogadásból van kinn neki a háttérkép :D

2011. febr. 26. 18:16
 3/34 anonim válasza:

úr isten... tartos kapcsolata van!

az én bátyám meleg! és már 15-16 éves korában voltak erre irányuló jellemzői. ha neki is voltak akkor esélyes.

2011. febr. 26. 18:17
 4/34 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá. Ha szeret, és megbízik benned, akkor úgy is elmondja, ha igen. Ha meg rákérdezel, de nem bízik benned, akkor valószínű, hogy zavarba jön, ha tényleg meleg. Ha meg nem, akkor csak röhög egy jót az egészen. Amúgy meg nem hiszem, hogy ennyiből ki lehetne jelenteni, hogy meleg.

15/N

2011. febr. 26. 18:17
 5/34 anonim válasza:
Hát lehet, hogy biszex.
2011. febr. 26. 18:20
 6/34 anonim ***** válasza:
Waze, arra nem gondoltál, hogy csak rá van kattanva arra a sorozatra? Az excsajom 23 évesen Inuyashat nézett, és Kagome volt a háttere a gépén, akkor most ő lezbi volt, vagy mi? :D
2011. febr. 26. 18:24
 7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jó lenne ha csak egy ideál lenne számára és ha csak ez az egy félmeztelen kép lenne a telefonjában akkor még el is hinném, de sajnos minden egyes képen a pasi van. Én túltenném magam rajta, de az apám beleőrülne, ha mégis homoszexuális lenne. És most próbára tettem, kértem a telefonját csak egy visszahívó erejéig, de nem adta ide. Azt mondta ott az enyém, én mondtam hogy teljesen lemerült, ő pedig hogy akkor töltsem fel, az övéről meg kopjak le...
2011. febr. 26. 18:25
 8/34 anonim ***** válasza:
Ha meleg, és te elviselnéd, akkor oké. Az apátoknak meg nem kell megtudnia.
2011. febr. 26. 18:27
 9/34 A kérdező kommentje:

pvtud.blog.hu!

Ha a sorozatra van rákattanva, akkor miért csak "Stefan"-ról van képe a mobilján? A csajról egy sincs.

Nekem ez a fura, a posztereken meg sem lepődtem, mert azokon nem csak a szexi vámpírfiú volt

2011. febr. 26. 18:27
 10/34 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként mi a frász közöd van hozzá? Inkább azon aggódnék, hogy ez már beteges, amit csinálsz.
2011. febr. 26. 18:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!