Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok! Ti élveztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! Ti élveztetek már bele a Balatonba?

Figyelt kérdés
kicsit összetettebb a dolog. Jócskán benn úsztam mikor rám jött a kulázhatnék. Miután beletoltam a balcsiba eljött mellettem egy monokinis lányokból álló vízibiciklis csapat és oly módon felizgultam hogy helybe kicsaptam... szerintetek ez gáz?? 42/F
2011. febr. 26. 14:21
1 2 3 4
 31/38 Jocó 69 válasza:
87%
Én konkrétan most szartam tele a gatyámat ettől a sok baromságtól. / No.1 a kádbaszarás és lepaszírozás /::))))
2011. márc. 15. 01:17
 32/38 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy végigolvastam az egészet egy 5 perces röhögőgörcs támatt rám no de mindegy!ezért felkéne háborodnod hogy nem a témáról beszélnek!én még nem élveztem bele de kipróbálom de nem a balcsiba mert szaros a víz hanem a velencei tóba!de egyszer egy fedett kupolás strandon meg a vízbe úszkált a szar de igazi volt szóval mindenhol jelen van!
2011. márc. 15. 01:32
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát én maradok a főkérdésnél, még a magyarázatot is kizárom...

A Balatonban és más természetes vizekben is vannak sokkal károsabb anyagok, mint pl. a kaki, pisi. Csak azokról tudomást sem veszünk, nem is tudunk róluk. Az lehet, hogy gusztustalan, de le kell győzni az undort, és ahogy észrevettem, sokaknak sikerül is, mivel elég sokan szoktak nyaranta megfordulni a Balatonban. Szóval nem kell nyávogni!

Mivel lány vagyok, bele nem élvezhettem el, de benne igen :) Minden évben sátorozunk közvetlenül a partnál egy campingben, és hát egyik éjszaka a barátommal éjszakai fürdőzést tartottunk..... :) Nem kell nyafogni, sem neki, sem nekem nem lett semmilyen betegségünk/fertőzésünk.

21/L

2011. márc. 15. 09:35
 34/38 anonim ***** válasza:
Huh, mostantól meggondolom bele merjek e menni.
2011. márc. 15. 11:42
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja lányok a mellettetek álló úr, akinek csak a válla mozgása látható, épp mellettetek veri ki, rátok!
2011. márc. 15. 11:43
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

11:43 xD

ezt legközelebb meg fogom figyelni :D:D

2011. jún. 13. 20:50
 37/38 anonim válasza:
Lol xDDD én csak a víz melleti sziklákra
2011. jún. 14. 22:43
 38/38 anonim válasza:
mi csak a stégről hánytunk meg egyesek fostak (szó szerint , sugárban) is bele utsó nap osztálykiránduláson a mérgezett kannástól. ha eszembe jut a szaga,(mind a kannásé, mind a hatásáé) még mindig öklendezek tőle, azzal szerintem a helyi horgászok fogási esélyét nulláztuk egy évre
2012. aug. 10. 16:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!